Kad nam dolaziš u Sarajevo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad nam dolaziš u Sarajevo?
Jel može broj od te dame ?Imam jednu na pofalicima mozete do 80 km za pola sata dobra je ima velku guzu i jos vece sise ako imate provjerene brojeve za razmjeniti javite se u pp
Navlakuša, tražit će te xbon za broj, klasični kladioničar, ne nasjedajJel može broj od te dame ?
Moze kontakt u poruke?Jel može broj od te dame ?
Dolazis li u Sarajevo?Drage moje koje radite ovaj posao,ako vas kontaktira Davor.Njemacki broj ima,koji zakazuje i ne dolazi,stavila bi i njegovu sliku a ne znam kako se to ovde stavi! Da ne gubite vrijeme na idiote koji bi da jebu a poslije izvini !NEK SE MATERI IZVINI SRECA PA IMAM SLIKU,JER BEZ SLIKE TRENUTNE NE PRIMAM.
Imam ja javi se u ppVeceras i sutra sam u mostaru. Ima li kakva vrijedna svakog peneza? Ili bar masaža?
Hvala puno na preporuki
+38763702051Za Mostar imali sta i da valja i da ne zajebe
Pa hoces li reci ko je osoba, za nas koji ne znamo, da se ne zajebemo ako ne valjaE cuj s BojanomNije to nikakva Bojana to je prostitutka koja radi godinama i samo mijenja nadimke i brojeve ko neko carape.
Tko je ovo?+38763702051
Probaj ovu ali je jako odvratna
Pa sta te boli kurac kako se zove, ne zabavljas se sa njom, nit je zenis.E cuj s BojanomNije to nikakva Bojana to je prostitutka koja radi godinama i samo mijenja nadimke i brojeve ko neko carape.
Moze PP?BANJA LUKA
Maja 26 godina/ 170-60-4
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni.
Plaćate kada dodjete
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na
06680
9495
Jel može broj?imas laylu u banja luci, tesko da je iko moze nadmasiti 10/10 je po pitanju apsolutno svega
Moze brojimas laylu u banja luci, tesko da je iko moze nadmasiti 10/10 je po pitanju apsolutno svega
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|