Na Viberu je muška osoba da li je broj ok?Drugarica 25godina Tuzla samo i okolina,pisite na viber 062894060 ima smjestaj.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Viberu je muška osoba da li je broj ok?Drugarica 25godina Tuzla samo i okolina,pisite na viber 062894060 ima smjestaj.
Uredu je sve.Na Viberu je muška osoba da li je broj ok?
Hvala
Gdje bolan ne laziNa Viberu je muška osoba da li je broj ok?
Hvala
Taj broj nema viber uopste ti si pogrijesioNa Viberu je muška osoba da li je broj ok?
Hvala
nemam sitno za vinoKo bi dosao na tamburanje? Pozovi je na vino i krug u novoj Mečki pa će sama doći. Onda je istamburaj
Hajte u Sarajevo, ja sam ti obećao platiti hotel ako se sjećaš?Drugarica 25godina Tuzla samo i okolina,pisite na viber 062894060 ima smjestaj.
Cura je mnogo odvratna i nekomunikativna, nit sam trazio slike nit sta, na pitanje “koja je cijena” odgovorila je: “ma caoDrugarica 25godina Tuzla samo i okolina,pisite na vibe
E to ja ne znam vjeruj,samo sam ostavila broj a sad ima i na cityoflove Tz pa nek pise ko hoce.Cura je mnogo odvratna i nekomunikativna, nit sam trazio slike nit sta, na pitanje “koja je cijena” odgovorila je: “ma cao
Ti ne znas sta hoces”.
Jesu..rade ti sa mamom i sestrom, u smjenamaI ima li podataka o Dragani Raus i Milici Batar iz BL jesu li iz tog posla?
Dolazi li na adresuDrugarica 25godina Tuzla samo i okolina,pisite na viber 062894060 ima smjestaj.
Takodje isto iskustvoCura je mnogo odvratna i nekomunikativna, nit sam trazio slike nit sta, na pitanje “koja je cijena” odgovorila je: “ma cao
Ti ne znas sta hoces”.
Uredu je na whats up je aktivna ali jako nekomunikativna i bezobrazna osoba,Taj broj nema viber uopste ti si pogrijesio
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|