Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo nesto iz mog iskustva istina je to sto pises ali za mene je veca kurva koja trosi moje pare i jebe se sa komsijom dok sam ja vani ovako niti se zenim platim i jebem i cao a moja bila postena itd da ne nabrajamTako da ove sto pisu na kraju svi ozene vece kurve nisu u pravu..pojedini ozene dok ih dobro jebu...I razvedu se od njih![]()
I jedna I druga su kurve...ali nisu sve zene kurve ko sto nisu svi muskarci kreteni...Evo nesto iz mog iskustva istina je to sto pises ali za mene je veca kurva koja trosi moje pare i jebe se sa komsijom dok sam ja vani ovako niti se zenim platim i jebem i cao a moja bila postena itd da ne nabrajam
Primila od nekog dostavljaca sireva u magacinuU mom naselju u jednom trznom centru radi prelijepa cura...neki dan idem ona brise ona stakla gdje sirevi stoje...I ne smeta joj..ne kurva se...radi za nikakve pare....Ali...ima osmijeh na licu![]()
Jel veca il manja nebitno je...kurva ostaje kurva...ne misli sebi dobro..kako ce meniEvo nesto iz mog iskustva istina je to sto pises ali za mene je veca kurva koja trosi moje pare i jebe se sa komsijom dok sam ja vani ovako niti se zenim platim i jebem i cao a moja bila postena itd da ne nabrajam
Nije...nije iz disfunkcionalne familije ko tiPrimila od nekog dostavljaca sireva u magacinuGarant!Made in livada
![]()
Nije je blam po ulici hodat jel je neko jebo ko tebePrimila od nekog dostavljaca sireva u magacinuGarant!Made in livada
![]()
Ma sta ja znam, ja sam sa svojom zenom vec nekoliko godina i nikakvi problema. Ona je kuca posao, a ja volim i zulat i kockat, al takvig me upoznala i to sam odmah rekao kakav sam. Nije joj smetalo, a nema ni razloga jer ja tsko zivim zadnjih 20g. Kuca je sve sređena do zadnjeg detalja, nikad nista ne fali, kupio sam joj i auto iako nije trazila, izlazimo na vecere, na more, evo sad gledamo da odemo ovo lieto Grčka ili Turska. A ona kaze ma dobra nam i Makarska. Tako da ima postenih zena, a i konja od mušjaracaNije...nije iz disfunkcionalne familije ko ti
Iz kakve si ti familije sunce ti?!Nije je blam po ulici hodat jel je neko jebo ko tebe![]()
Jednom mi je Hare rekao kad zavrsim s ovim morqm promijeniti licni opis da me ne prepoznaju jebacu na ulici....Ma Hare mozak miras promijeniti...to je sveIz kakve si ti familije sunce ti?!
Pa da se pobrinu bar na lijecenje da te odvedu.
Ne znas sta pricas ni kome se obracas.
Mlatis ovdje kao Maksim po diviziji.
Saberi se malo i ne smaraj ljude vise svojim glupostima.
Od pet istih tipova koji se vrte mjesecima ti sesti smori glupostima.Prestani vrijedjati ljude,malo se iskuliraj.
Sama sebe Saro vrijedjasIz kakve si ti familije sunce ti?!
Pa da se pobrinu bar na lijecenje da te odvedu.
Ne znas sta pricas ni kome se obracas.
Mlatis ovdje kao Maksim po diviziji.
Saberi se malo i ne smaraj ljude vise svojim glupostima.
Od pet istih tipova koji se vrte mjesecima ti sesti smori glupostima.Prestani vrijedjati ljude,malo se iskuliraj.
Tebe puca paranoja ozbiljna.Jednom mi je Hare rekao kad zavrsim s ovim morqm promijeniti licni opis da me ne prepoznaju jebacu na ulici....Ma Hare mozak miras promijeniti...to je sve![]()
SARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSOTebe puca paranoja ozbiljna.
Ti si mene sa nekim zamijenio.
Js ne prijetim nikome i nikoga ne vrijedjam.
Samo se malo iskuliraj.
Fulao si temu,zalutao na forum,ohladi malo.
Sta sad ovaj Hare Harisa neka pa se svadjas sa njomSARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSO
Ali nisam ja Sara drug,pokusavam to da ti objasnim ali ne ide...SARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSO
Hoces li sad da stqvim poruku kako Sara Hare poziva na trojku...uz visnju. Ne vuci me za jezik...idi pravi n.n djecuTebe puca paranoja ozbiljna.
Ti si mene sa nekim zamijenio.
Js ne prijetim nikome i nikoga ne vrijedjam.
Samo se malo iskuliraj.
Fulao si temu,zalutao na forum,ohladi malo.
Hajde staviHoces li sad da stqvim poruku kako Sara Hare poziva na trojku...uz visnju. Ne vuci me za jezik...idi pravi n.n djecu
Odo kokice pripremitHajde stavi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|