BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nije...nije iz disfunkcionalne familije ko ti
Ma sta ja znam, ja sam sa svojom zenom vec nekoliko godina i nikakvi problema. Ona je kuca posao, a ja volim i zulat i kockat, al takvig me upoznala i to sam odmah rekao kakav sam. Nije joj smetalo, a nema ni razloga jer ja tsko zivim zadnjih 20g. Kuca je sve sređena do zadnjeg detalja, nikad nista ne fali, kupio sam joj i auto iako nije trazila, izlazimo na vecere, na more, evo sad gledamo da odemo ovo lieto Grčka ili Turska. A ona kaze ma dobra nam i Makarska. Tako da ima postenih zena, a i konja od mušjaraca

Nije je blam po ulici hodat jel je neko jebo ko tebe 🤣
Iz kakve si ti familije sunce ti?!
Pa da se pobrinu bar na lijecenje da te odvedu.
Ne znas sta pricas ni kome se obracas.
Mlatis ovdje kao Maksim po diviziji.
Saberi se malo i ne smaraj ljude vise svojim glupostima.
Od pet istih tipova koji se vrte mjesecima ti sesti smori glupostima.Prestani vrijedjati ljude,malo se iskuliraj.

Od pet istih tipova koji se vrte mjesecima ti sesti smori glupostima.Prestani vrijedjati ljude,malo se iskuliraj.
Jednom mi je Hare rekao kad zavrsim s ovim morqm promijeniti licni opis da me ne prepoznaju jebacu na ulici....Ma Hare mozak miras promijeniti...to je sve😉

Sama sebe Saro vrijedjas

Jednom mi je Hare rekao kad zavrsim s ovim morqm promijeniti licni opis da me ne prepoznaju jebacu na ulici....Ma Hare mozak miras promijeniti...to je sve😉
Tebe puca paranoja ozbiljna.
Ti si mene sa nekim zamijenio.
Js ne prijetim nikome i nikoga ne vrijedjam.

Samo se malo iskuliraj.
Fulao si temu,zalutao na forum,ohladi malo.

Tebe puca paranoja ozbiljna.
Ti si mene sa nekim zamijenio.
Js ne prijetim nikome i nikoga ne vrijedjam.

Samo se malo iskuliraj.
Fulao si temu,zalutao na forum,ohladi malo.
SARO NE SERI...ODJEBI OD MENE I NE GLUMI ...TVOJA PICKA RADI S NJOM.STA HOCES..IMAJ 16 NEPROZNATE DJECE STO SE MENE TICE BOLI ME K...SVOJ POSO

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh