Borisa111
Well-known member
Provalili te...sklonili te..ti meni seres cijelo vrijeme..sto je dosta dosta.Svoj poso,mij komentar nema veze s tobom..gadis mi se shvatas liAli nisam ja Sara drug,pokusavam to da ti objasnim ali ne ide...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Provalili te...sklonili te..ti meni seres cijelo vrijeme..sto je dosta dosta.Svoj poso,mij komentar nema veze s tobom..gadis mi se shvatas liAli nisam ja Sara drug,pokusavam to da ti objasnim ali ne ide...
Ako me budes zajebavala stavicuHajde stavi
Nebitna so,jadna,izjebana,nikakvaHajde stavi
Provaljuju te mjesecima ti meni mater psujes mrtvu..fuj...ja sam iskren kao sada sto sam uvijek bioHajde stavi
Drug ,ti si odlijepio za tom nekom Sarom,ja ne znam ni ko je ta.Provaljuju te mjesecima ti meni mater psujes mrtvu..fuj...ja sam iskren kao sada sto sam uvijek bio
Samo mozes biti zavidna toj curi to je sve....ona ima samopostovanjePrimila od nekog dostavljaca sireva u magacinuGarant!Made in livada
![]()
Znas ti dobro,ko god misli da sam lud nek udje u Haretove porukegdjw hvali samu sebe milio puta tj Saru,a Erka tj Saro tj Hare bgm cu pustit poruku gdje pitas momka gdje my je drug gdje pije I da dodju na trojku I da ponesu visnju ....Drug ,ti si odlijepio za tom nekom Sarom,ja ne znam ni ko je ta.
Sad znas ko je ko I nabrojacu sve tvoje profile ako treba.Ja imam samo 2Znas ti dobro,ko god misli da sam lud nek udje u Haretove porukegdjw hvali samu sebe milio puta tj Saru,a Erka tj Saro tj Hare bgm cu pustit poruku gdje pitas momka gdje my je drug gdje pije I da dodju na trojku I da ponesu visnju ....
Jesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.Znas ti dobro,ko god misli da sam lud nek udje u Haretove porukegdjw hvali samu sebe milio puta tj Saru,a Erka tj Saro tj Hare bgm cu pustit poruku gdje pitas momka gdje my je drug gdje pije I da dodju na trojku I da ponesu visnju ....
Jesi I gadis mi se.Ti si najveci lazov na svijetu,najveci prevarant,najvece ljudsko dno koje postojiJesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Polako bolsn ,pa nije GangBang i redaljka smak svijeta.
Voli Sara da se kara pa sta.
Ali nisam ja Sara ni Erko .
Kontas!
I necu ti ja vracati nista..Jesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Kontas!
A sad odjebi I ne reaguj na moje poruke...kao sto ja ne reagujem na tvoje.Lp I sretnoJesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Kontas!
Nek tebe kamijondzija ubada sa naglaskom na JJesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Kontas!
A ne dao Bog dragi da mi jos jednom majku spomeneteJesi se uznemirio hahah ni slova ne znas da ubodes.
Kontas!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|