BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ali vjeruj mi Smara me u autu za 30 maraka ona mene odradi daleko od toga Ali drugačije je kad odeš kod cure u smještaj pa imate krevet na raspolaganju 50 100 maraka nije puno

Sta je sa ovim “elitnijim” kurvama kako do njih doci?

Ona tetovirana lamija radi li ona? Druzi se sa nekom Deom stalno neki hoteli i vecere, jel i ta Dea kurva?

I radi li ona Mina Mateljan ili Emina Ligata? Cuo sam neke price al samo da su s politicarima i to, ako ko zna moze i u inbox

Pozdrav narode, ima nova djevojka iz Hrvatske koja studira u Mostaru, bio sam kod nje prije 2 dana, bavi se pomalo ovim poslom i pitala me je da je negdje objavim i izreklamiram, Anastazija se zove, 20 godina ima, pa ko je voljan da je posjeti izvolite broj
061317228, pišite joj na wa, 100€ joj je pola sata, na osnovu onog što svaki dan gledam ko i kakve cijene stavlja, ova vredi svaku marku po meni

Sta je sa ovim “elitnijim” kurvama kako do njih doci?

Ona tetovirana lamija radi li ona? Druzi se sa nekom Deom stalno neki hoteli i vecere, jel i ta Dea kurva?

I radi li ona Mina Mateljan ili Emina Ligata? Cuo sam neke price al samo da su s politicarima i to, ako ko zna moze i u inbox

Imaju te elitne po preporuci rade. To su ona drustva bogatih i one su im kao neka lafi pratnja a u stvari ih finansiraju .

Placaju stanove kirije daju kes ....

Po prepuruci se dolazi do njih.

Jbg nekad je bilo dobrih riba studentica i najvise onih iz kladionica a sad nista.

Imaju te elitne po preporuci rade. To su ona drustva bogatih i one su im kao neka lafi pratnja a u stvari ih finansiraju .

Placaju stanove kirije daju kes ....

Po prepuruci se dolazi do njih.

Jbg nekad je bilo dobrih riba studentica i najvise onih iz kladionica a sad nista.
Bem ti tu elitnu kuravu koja kiriju placa🤣

Pozz društvo jel ima neka dama za video call naravno kupim xbon hitno je !!! Ako ima neka se javi privatno laznjaci neka se ne javljaju..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh