Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to neki ljubavni trougao kod vas?
Ovo je ljubavni ROMboid.. ne trougao. Jedan od aktera je rom![]()
Moze li neki broj u pp?
U Amsterdamu mozes karticom placat. Ja sam zadnju noc saznao pa pegleao.Dajem prijedlog da uvedu KARticni nacin placanja.. da imamo bonuse u Modiani,Intersportu...srijedom....
Nije do Elkija,bio sam isti takav.U zacaranom si krugu lazi I manipulacije I dajes sve od sebe I opet si ti kriv na kraju.Tek kada izadjes iz tog kruga shvatis o cemu je rijec.Do tada,te te trebe jedu ko onaj Pac-man ako se sjecas te igriceU Amsterdamu mozes karticom placat. Ja sam zadnju noc saznao pa pegleao.
Btw, sad bi ti Elki svašta napisao i.objasnjava koliko je voli. Da je to ljubav koju povijest ne pamti. Al vidio si da mu je udarila embargo na pisanje![]()
to se zove parasocijalni odnos. na njemu pociva citava simp industrija, npr. OF i slicno. dakle milijarde. cisti engagement bait skrojen da nam izbije i zadnji dinar iz dzepaNije do Elkija,bio sam isti takav.U zacaranom si krugu lazi I manipulacije I dajes sve od sebe I opet si ti kriv na kraju.Tek kada izadjes iz tog kruga shvatis o cemu je rijec.Do tada,te te trebe jedu ko onaj Pac-man ako se sjecas te igrice![]()
Jeko Elki?Nije do Elkija,bio sam isti takav.U zacaranom si krugu lazi I manipulacije I dajes sve od sebe I opet si ti kriv na kraju.Tek kada izadjes iz tog kruga shvatis o cemu je rijec.Do tada,te te trebe jedu ko onaj Pac-man ako se sjecas te igrice![]()
Prodavanje magle ukratko..to se zove parasocijalni odnos. na njemu pociva citava simp industrija, npr. OF i slicno. dakle milijarde. cisti engagement bait skrojen da nam izbije i zadnji dinar iz dzepa
Dzon Lenon je tako najebaoto se zove parasocijalni odnos. na njemu pociva citava simp industrija, npr. OF i slicno. dakle milijarde. cisti engagement bait skrojen da nam izbije i zadnji dinar iz dzepa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|