Borisa111
Well-known member
Jarane rekao sam prostoprosirene recenice da pisete...ne proste...a likasvi drotovi mogu da mi popuše kurac i poližu anus![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarane rekao sam prostoprosirene recenice da pisete...ne proste...a likasvi drotovi mogu da mi popuše kurac i poližu anus![]()
A kako si napisao...izgleda da imas fetish na drotovesvi drotovi mogu da mi popuše kurac i poližu anus![]()
Evo primjer pismenog covjeka..ni ja ga nisam shvatio..a ne oviAli vjeruj mi Smara me u autu za 30 maraka ona mene odradi daleko od toga Ali drugačije je kad odeš kod cure u smještaj pa imate krevet na raspolaganju 50 100 maraka nije puno
Aaaa kao hoce da kaze da je bio s ovom m...za 30 km...to jel ..pa jbg tebra ti si zgodan..mi "Nezgodni" placamo vise..pozdrav BMX-u ...Ali vjeruj mi Smara me u autu za 30 maraka ona mene odradi daleko od toga Ali drugačije je kad odeš kod cure u smještaj pa imate krevet na raspolaganju 50 100 maraka nije puno
AhahahahahahAaaa kao hoce da kaze da je bio s ovom m...za 30 km...to jel ..pa jbg tebra ti si zgodan..mi "Nezgodni" placamo vise..pozdrav BMX-u ...![]()
Ljubomorni su na nas gej brak...a ovome poruka da sam nasao doktoricu...sa stetoskopomAhahahahahah
066 234 459 Sanja, navodno radi, al traži xbon unaprijed...provjeri pa mi javiIma li neko kontakt Doboj ili okolina?
Za te pare ti nece nijedna pokazati sise a ne dati da jebesAli vjeruj mi Smara me u autu za 30 maraka ona mene odradi daleko od toga Ali drugačije je kad odeš kod cure u smještaj pa imate krevet na raspolaganju 50 100 maraka nije puno
Brate, ovo je zalutalo iz lične prepiske u javni forum. Ima i za 20 KM i dan danas, neka si ti meni živ i zdrav. Same zovu kada nemaju novca...Za te pare ti nece nijedna pokazati sise a ne dati da jebes
Same mogu zvat samo narkomanke,jer im treba za doze.Na sta moras spast da zoves musterijeBrate, ovo je zalutalo iz lične prepiske u javni forum. Ima i za 20 KM i dan danas, neka si ti meni živ i zdrav. Same zovu kada nemaju novca...
Sta je sa ovim “elitnijim” kurvama kako do njih doci?
Ona tetovirana lamija radi li ona? Druzi se sa nekom Deom stalno neki hoteli i vecere, jel i ta Dea kurva?
I radi li ona Mina Mateljan ili Emina Ligata? Cuo sam neke price al samo da su s politicarima i to, ako ko zna moze i u inbox
Bem ti tu elitnu kuravu koja kiriju placaImaju te elitne po preporuci rade. To su ona drustva bogatih i one su im kao neka lafi pratnja a u stvari ih finansiraju .
Placaju stanove kirije daju kes ....
Po prepuruci se dolazi do njih.
Jbg nekad je bilo dobrih riba studentica i najvise onih iz kladionica a sad nista.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|