BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

O Sari sa stupa brat nam se zaljubio a ona bila sa 4 lika u vezi u isto vrijeme,naravno mimo ovih sto su se redali za pare
Kraljica i neka je , u svakom većem gradu po jednog stalnog pacijenta koji će popušiti priču o otvaranju salona , prestanku bavljenja prostitucijom , kirije , dugova , i na kraju postati sponzor koji će se razočarati kad sazna za ostale sponzore .

Kraljica i neka je , u svakom većem gradu po jednog stalnog pacijenta koji će popušiti priču o otvaranju salona , prestanku bavljenja prostitucijom , kirije , dugova , i na kraju postati sponzor koji će se razočarati kad sazna za ostale sponzore .
Drugo,ne znam ko si,ali pravo glup potez.Ovim si svima dala do znanja da svaka od cura radi po istoj "shemi",tj.da su imale nekog zajednickog ucitelja za to.Iskreno nije to pohvalno,jer se igraju jos I sa emocijama ljudi.E sad,koliko je ko stabilan pa da pruzi ruku I cestita kad shvati da je izigran to je druga stvar.Ja sam od onih koji ce pruziti ruku I cestitati,jali nisu svi takvi.Shvatam da se biraju veci gradovi,pa nisu lude da biraju neke sa sela...Sta da ih seljaci ganjaju vilama 🤣.Jos je gluplji potez sto sam cuo da je Elki napravio nove profile...hahahaha. Da,I zaboravili ste kantu jupola spomenut😟

Trece,ja joj nista ne zanjeram I zelim joj sve najbolje.Samo je steta da se nije bavila pjevanjem npr,jer je ludnica kako cura pjeva!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh