Čovjek kada se zaljubi postane jako romantičan....Jooooj pjesnika![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čovjek kada se zaljubi postane jako romantičan....Jooooj pjesnika![]()
Kakanj salji imam i jaIma li neko zainteresovan za razmjenu visoko,kakanj,breza imam provjerenih brojveva koji nisu sa oglasa Lp
Koji oglas?Punija kod ekonomske (superoglasi) - lagan dogovor, jeftina, malo krupnija al se potrudi. Jedina mana je sto radi samo 17-22, al vrijedi probat, pa kome se svidja svidja, treba se ranije javit i tjt.
O Sari sa stupa brat nam se zaljubio a ona bila sa 4 lika u vezi u isto vrijeme,naravno mimo ovih sto su se redali za pareO kojoj se radi ako nije tajna? Nisam upratio![]()
Nije pamet sve što boli!O Sari sa stupa brat nam se zaljubio a ona bila sa 4 lika u vezi u isto vrijeme,naravno mimo ovih sto su se redali za pare
Samo sa 4 lika??? Pa nije to punoO Sari sa stupa brat nam se zaljubio a ona bila sa 4 lika u vezi u isto vrijeme,naravno mimo ovih sto su se redali za pare
Može broj telefona?Pozdrav da li je neko bio s nekakvom Melly iz Zivinica koja se oglasava na SexOglasi
To je Melly iz Kalesije, oko 32 god.Može broj telefona?
Kraljica i neka je , u svakom većem gradu po jednog stalnog pacijenta koji će popušiti priču o otvaranju salona , prestanku bavljenja prostitucijom , kirije , dugova , i na kraju postati sponzor koji će se razočarati kad sazna za ostale sponzore .O Sari sa stupa brat nam se zaljubio a ona bila sa 4 lika u vezi u isto vrijeme,naravno mimo ovih sto su se redali za pare
Drugo,ne znam ko si,ali pravo glup potez.Ovim si svima dala do znanja da svaka od cura radi po istoj "shemi",tj.da su imale nekog zajednickog ucitelja za to.Iskreno nije to pohvalno,jer se igraju jos I sa emocijama ljudi.E sad,koliko je ko stabilan pa da pruzi ruku I cestita kad shvati da je izigran to je druga stvar.Ja sam od onih koji ce pruziti ruku I cestitati,jali nisu svi takvi.Shvatam da se biraju veci gradovi,pa nisu lude da biraju neke sa sela...Sta da ih seljaci ganjaju vilamaKraljica i neka je , u svakom većem gradu po jednog stalnog pacijenta koji će popušiti priču o otvaranju salona , prestanku bavljenja prostitucijom , kirije , dugova , i na kraju postati sponzor koji će se razočarati kad sazna za ostale sponzore .
Može kontakt u PP..To je Melly iz Kalesije, oko 32 god.
Imam ja visoko i kakanj..sta dajes zauzvratIma li neko zainteresovan za razmjenu visoko,kakanj,breza imam provjerenih brojveva koji nisu sa oglasa Lp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|