Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj pozdravJel iko isao kod ove neke kod ekonomske skole novo sarajevo, 120KM sat? Iskustva???
Ja je bio kontaktira. Čini mi se ok, malo punoja sto i volimJel iko isao kod ove neke kod ekonomske skole novo sarajevo, 120KM sat? Iskustva???
Moze broj da dogovorimJa je bio kontaktira. Čini mi se ok, malo punoja sto i volim
Al radila je samo u svom prostoru a meni je trebao neku ko dolazi u hotel
Broj iz super oglasa. Pinija?Jel iko isao kod ove neke kod ekonomske skole novo sarajevo, 120KM sat? Iskustva???
JessBroj iz super oglasa. Pinija?
Bila je pri sebi, ne brini se, išao sam kod nje na preporuku i sve je bilo kako je i rečeno, taj prvi put mi je vratila 50e, inače je cijena 150e pola sata, a 100e 15minuta, ja sam joj samo taj prvi put platio unaprijed 150e i svršio u roku tih 15minuta i vratila mi 50e.E prvi put cujem da kurva vraca pare hahah.
Kao da se olesila od gajbe pive pa ne zna sta radi.
Ko je ta "dala?
Crnka 150km uzima koliko vremenski mozesBila je pri sebi, ne brini se, išao sam kod nje na preporuku i sve je bilo kako je i rečeno, taj prvi put mi je vratila 50e, inače je cijena 150e pola sata, a 100e 15minuta, ja sam joj samo taj prvi put platio unaprijed 150e i svršio u roku tih 15minuta i vratila mi 50e.
Nakon toga sam bio još 6 puta s njom, kaže javi mi pola sata prije nego ćeš doći da se može istuširati, pička joj doslovno miriše kad ližeš.
Popijemo pivu prije akcije i ona ide oprati zube prije nego počmemo, pisao sam ja o njoj tu i prije na forumu, ali jbg vama je crna vrh jer je 150KM, a ova je 150e pola sata, kad sam prvi put napisao na forumu odmah 10pvt-a dobio, čim sam im rekao cijenu gotovo, šta očekivati od ovih što traže da jebu romkinje za 50KM.
Šta misliš puši li njemu sa kurtonom ili bez?Ne govorim o njemu vec generalno..a on je voli to znam iz prve ruke..ali na pogresan nacin.Iskreno,ne vjerujem da ona njega voli...vec je u fazonu "Go with the flow"
Da se nije predoziralaZna li neko sta je sa Ehlimanom, na radi vise ili?
Nema je vise na oglasima
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |