Kurvica22
Well-known member
Nego jebe li ko sta danas?Ne brini...imam ovu jednu bez oraha u djepovima...Lejlaaaaaa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego jebe li ko sta danas?Ne brini...imam ovu jednu bez oraha u djepovima...Lejlaaaaaa![]()
I meni je neki slikao parfem,al on bi da se zabavlja.Reko samo konkretno on pobjeze.Ja sam ovoj svojoj cvijet odnijeo...ne znam za ostale...
Napravila baklavu pa nema orahaI Kurvica22 je top.. raja...zgodna...nema oraha u djepovima![]()
Ne pravim baklave,meni donose musterije od svojih zena itdNapravila baklavu pa nema oraha![]()
Ja volim samo tebeHare nije smijesno...idi pusi kurac kamiondziji papku sa Sokolja koji je ostavio xenu sa 2 djece![]()
Ostavi koju nemoj sve pojestNe pravim baklave,meni donose musterije od svojih zena itd![]()
Hahaha pravis mi reklamu?Uskoro slika Hareta sa kamiondzijom u krevetu
Sta te muci cakani?Nemoj me volit ni sebe ne volis
Ti i ovaj sale95 jeli to isto vidim pisete o nekim zenamaJos me kaze postuje i voli hahaha
Mrs jadnice jadna
Ma ako znas ko im dolazi samo kazi pare meni pa hajd tam jebiM
Ma o kurvama koje nam duguju pare
Pisu nemaju a svaki dan se stemaju
Ma kazi ja sam naplatna rampa da ga parkirasA izgleda da ce na kraju i toga biti
Za Enu S. znamo svi ali ako mislis na Minelu J. bit ce svegaJa ti mogu samo reci ko je minela i ena
Neka te….Minela Jusuf******?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|