BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sofija
Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
nisu trazili video call ali sliku koju sam poslao u novembru imala je druga djevojka na svom tel u martu.. valjda da moze provjeriti jesam li to ja, drugi je broj bio ali isti ovi ukrajinci/rusi sto pimpaju bog ih blagoslovio suha bi kurca inace bio
Drugim rijecima kada udjete u sistem u sistemu ste

Crnka je danas u Sarajevu
od 16 do 21
Bezveze vam je ovo prijavljivanje profila ko god je naserem mu se u stau...
Nece vas niko cekati ispred ulaza slobodno idite ako se ikome sta desi nek me prijavi muriji slobodno il nek mi se javi..
Ako ima neko nesto protiv crnke ili da ga je ona zajebala nesto nek se meni obrati..
Sta je između nas dvoje samo je medju nama..
L.p.Elki 😎
Joj jesi dosadan care odjebi ba vise popusti nas. Boli nas ona stvar sta je bilo izmedju vas nabijem na qrac i tebe i nju.

Sara je najljepsa daleko...sto kazes ukusi su razliciti,I slazem se s tobom.Pozdrav 🙂
Ja gledam generalni utisak.
Ima zena koje i nisu nesto lijepe ali me privuku stilom,ponasanjem i nekako mi budu jebozovne.Meni recimo nije toliko ni bitno da je ndka ljepotica nego vise da mi legne i da zns svoj posao,da je uredna,pozitivna i na prvu ako me privuce to je to.
A sto se tice Crnke,ona je bas lijepa kome znaci to nece pogrijesiti.

Ja gledam generalni utisak.
Ima zena koje i nisu nesto lijepe ali me privuku stilom,ponasanjem i nekako mi budu jebozovne.Meni recimo nije toliko ni bitno da je ndka ljepotica nego vise da mi legne i da zns svoj posao,da je uredna,pozitivna i na prvu ako me privuce to je to.
A sto se tice Crnke,ona je bas lijepa kome znaci to nece pogrijesiti.
Generalni utisak da onaj ko ozeni Saru nece pogrijesiti iako se bavi/la ovime...Na neki nacin cu mu biti I zavidan.Osim sto je lijepa jako je duhovita...sto je meni jako bitno kod osobe.Kazem ti crnku ne znam,ali vjerujem ti.Ipak ti bolje znas.Ne idem damama btw.Lp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh