CrNA
Member
Nemoj me palit na uranakMozemo li zajedno umrijeti u toj ljubavi samo ja ne pusim..Motam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj me palit na uranakMozemo li zajedno umrijeti u toj ljubavi samo ja ne pusim..Motam..
Mozda i jesi al neznas kad budem dolazio i kad zavrsimo e onda cu ti rec ja sam onaj stari HajkoBjezi bolan pomislice ljudi da sam imala nes s tobom, pu pu daleko biloajde bjezi dosta sam istresla zivce cao
Teskoo iskreno, jer kod mene je granica godina 37 38 s obzirom da ja imam 23, mozda bi proslo i do 40 god ako izgleda mladoliko da mu ne gledam smezuranu facuMozda i jesi al neznas kad budem dolazio i kad zavrsimo e onda cu ti rec ja sam onaj stari Hajko![]()
AHAHAAHAHAHAHAHAHA idi u k nasmija meI ti si kontradiktorna,smeta ti 1971 godiste,a lozis se na ovog 1908![]()
To mala znaci ne grijesim al sta cu sad sam se zaljubioTeskoo iskreno, jer kod mene je granica godina 37 38 s obzirom da ja imam 23, mozda bi proslo i do 40 god ako izgleda mladoliko da mu ne gledam smezuranu facu![]()
I mi stavljamo botokse punimo usta idemo u solarijCim me kamion zgazi bicu ko popeglan
Ala koliko ti kakiš… al baš….Teskoo iskreno, jer kod mene je granica godina 37 38 s obzirom da ja imam 23, mozda bi proslo i do 40 god ako izgleda mladoliko da mu ne gledam smezuranu facu![]()
Moze li broj u pp?Imam jednu na pofalicima mozete do 80 km za pola sata dobra je ima velku guzu i jos vece sise ako imate provjerene brojeve za razmjeniti javite se u pp
Kako koja. Neke traže neke nisu. Pošalješ sliku sa jednokratnim pregledom.Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Ima na EGE Ruskinja Sofija dole u Hrasnom. Mala je TOP! Uska,zategnuta nema grama sala.EGE se čini kao rješenje, plati i izađi zadovoljan...ozbilje.
Ma ja ne smijem pa djabaDanas Sarajevo
Od 16 do 21
+387 66 141 783 wa
Crnka![]()
Imao taj slucaj 2x kod Brazilke i kod lazne Ruskinje,kao da znaju da si stvarno tu...Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
nisu trazili video call ali sliku koju sam poslao u novembru imala je druga djevojka na svom tel u martu.. valjda da moze provjeriti jesam li to ja, drugi je broj bio ali isti ovi ukrajinci/rusi sto pimpaju bog ih blagoslovio suha bi kurca inace bioJel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|