BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Crnka je danas u Sarajevu
od 16 do 21
Bezveze vam je ovo prijavljivanje profila ko god je naserem mu se u stau...
Nece vas niko cekati ispred ulaza slobodno idite ako se ikome sta desi nek me prijavi muriji slobodno il nek mi se javi..
Ako ima neko nesto protiv crnke ili da ga je ona zajebala nesto nek se meni obrati..
Sta je između nas dvoje samo je medju nama..
L.p.Elki 😎

Imam jednu na pofalicima mozete do 80 km za pola sata dobra je ima velku guzu i jos vece sise ako imate provjerene brojeve za razmjeniti javite se u pp

Ja dosla da malo zivce na tebe istresem, kontradiktorni covjece 🤭
Nemas posla prije bi se reklo a citas li ti sta ko pise covjek je napisao prvo da daje bez kondoma uz nadoplatu a kada sam je ja kontaktirao poslala mi poruka na wa znaci kako sta obavezno kondom za seks ja i nisam nista pitao bez a ti sto si paglu sta cu ti ja

Nemas posla prije bi se reklo a citas li ti sta ko pise covjek je napisao prvo da daje bez kondoma uz nadoplatu a kada sam je ja kontaktirao poslala mi poruka na wa znaci kako sta obavezno kondom za seks ja i nisam nista pitao bez a ti sto si paglu sta cu ti ja
Haha javi se na waa da ti posaljem skrin kako se nema posla 🤣 mora se pica malo i odmorit 🫣 a ti i dalje u peškir jooooj

Gle liče prvi si se zakačio na mene, ja ti A nisam prva rekla, a na mene kad se neko zakaci onda se ja tesko od njega otkacim, ima da te proganjam pa makar dok ne omatorim ko ti tako, mada dok ja udjem u tvoje godine ti ces vec bit 3 m ispod zemlje sa 10 god istrunulih kostiju, da me nisi cackao ne bi te cackala,a sad ti se necu skinut s vrata dok ne crknem!

Gle liče prvi si se zakačio na mene, ja ti A nisam prva rekla, a na mene kad se neko zakaci onda se ja tesko od njega otkacim, ima da te proganjam pa makar dok ne omatorim ko ti tako, mada dok ja udjem u tvoje godine ti ces vec bit 3 m ispod zemlje sa 10 god istrunulih kostiju, da me nisi cackao ne bi te cackala,a sad ti se necu skinut s vrata dok ne crknem!
Nikad se ne zna ko ce prije mada me nisi ni vidjela a star sam za tebe ha ha a joj ismija se hocu biti 3 metra ako budem pusio kurceve ko ti necu docekat 30god 🤣🤣🤣

Ja mislim da ima tu nesta izmedju vas dvoje.E ovo ako nije ljubav

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh