bezimenko
Active member
Ja Ja da lažem heheIli ti lizes pardon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja Ja da lažem heheIli ti lizes pardon?
Pozdrav jel mogu dobiti kontakt od Kurvice
Moze kontskt od kurviceDodji meni srce
Imas broj na EGE-u,cura izgleda top.Pozdrav jel mogu dobiti kontakt od Kurvice
Koja je ona na EGE-u?Imas broj na EGE-u,cura izgleda top.
Amra,dobra crnka.Koja je ona na EGE-u?
Nemam pojma,pitaj njega.Nije ni stvar u parama,vec u laganju tj.prevari da bi se doslo do njih.Kazes ko sav poaten svijet : Trebaju mi pare da odem sa momkom I to je to..Pa jel pomogao savjet Elkiju da joj ne “posudi” i on?
Ne pametujem vec je nemoguce da volis osobu koja je sa drugima po cijeli dan I ona tebe..Taj odnos nije normalan jednostavno.Ako ti trebaju pare opljackaj banku s njom I kraj priceNezahvalno je ikome pametovati kad je u pitanju ljubav.”Ljubav je slijepa i luda”. Nek je voli sta ima veze. Bolje voljeti pa se razocarati nego nikad ne voljeti.![]()
Kako ono kazu ljubav su izmislili klosari koji para nemajuDa I,ako se sve svodi na interes to nije ljubav.Koliko god da joj on da uvijek ce biti neko ko ima vise da joj da...Ljubav je nesto imaginarno..polu utopijski...zahtjeva trud obje strane...a ovi primjeri sto se spominju ovdje nisu vidjeli to niti ce s takvim razmisljanjem ikada....
Brate 5 posto ljudi u svijetu uspije to dozivjeti..ali se najedu govana..a ako se vole to im je nebitno.Da ti zena siri noge drugome I vi se kao volite...de nemojte me zajebavat...ovdje su gori demagozi nego AV kome se drma stolica zbog studenata..Kako ono kazu ljubav su izmislili klosari koji para nemaju
Kada dolazis u BijeljinuDanas Sarajevo od 12h do 15/16h!
Onda ne radim sigurno do srijede!
Banja Luka 7.3 i 8.3 POPUST!
VIDIMO SE!
066-141-783 wa
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |