BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio sam sa par kurvi ovih domacih jedna je radila u vogosci i sa njom sam bio najvise mala je bila prva kurvica ali jbg nesto je broj promijenila...I vremenom sam skontao jebo kondom nađite sebi neku malu i jebite je bez kondoma ja sam nasao jednu studenticu i naravno placam joj povremeno neke torbice,jakne pantole ali nikad u zivotu ne bi platio 300 km za ne puni sat uzivanja i da mi neko broji koliko puta sam svršio.Ima dosta i razvedenih dama koje su zagorele kao i mi samo se treba malo potruditi
ja sam nov u ovome a i ne ide me sa normalnim, ali sada mi se cini da je lakse naci curu nego kurvu ovdje

Kako to buraz? Jesi se testirao, sta bi moglo biti, bakterija neka?
Ma neam pojma. Pocelo. Kupio neku kremu, smanjilo 80-90% i evo zadnjih desetak dana se vratilo, a krema ne pomaze. Doktor mi dao samo neke antibiotike.

A evo pokusavam naci neku pouzdanu kliniku da se odem privatno testirati. Šta je najgore ne znam na šta da se testiram.

Kandijaza, kondilomi, neam pojma

Ma neam pojma. Pocelo. Kupio neku kremu, smanjilo 80-90% i evo zadnjih desetak dana se vratilo, a krema ne pomaze. Doktor mi dao samo neke antibiotike.

A evo pokusavam naci neku pouzdanu kliniku da se odem privatno testirati. Šta je najgore ne znam na šta da se testiram.

Ma brt samo rakije i operi se dobro vjeruj mi to je samo na kozi nesto ostalo

Suosjecam se buraz, hajde ako ti je za utjehu nisi HIV fasovao, izlijecivo je, potrajat ce, al drugi put misli gornjom glavom.

Ma brt samo rakije i operi se dobro vjeruj mi to je samo na kozi nesto ostalo
Djeluje to s rakijom meni je Kristal kad smo bili na kafi u Mostaru pričala da ona svoju mindžu redovno rakijom dezinfikuje i nikad nikakvih problema nema a popušila kurčeva i kurčeva sve bez kondoma. @TitoTito samo ga kvalitetnom rakom speri i bakterije da potamami.
Možeš i glavić mu namaži medom da bakterije se zaljepe i nakon 30 minuta onda ga samo rakijom dobro isperi.

Ja sam bio u iskusenju jednom velikom, picka san snova, obrijana, ko leptir rasvjetana, vlazna, a klitoris nabrekao ko krastavac u augustu, vidis ga iz aviona, volio bih ga staviti bez kondoma taman mi zadnje bilo. Ali opet razum je pobijedio.

7
Djeluje to s rakijom meni je Kristal kad smo bili na kafi u Mostaru pričala da ona svoju mindžu redovno rakijom dezinfikuje i nikad nikakvih problema nema a popušila kurčeva i kurčeva sve bez kondoma. @TitoTito samo ga kvalitetnom rakom speri i bakterije da potamami.
Možeš i glavić mu namaži medom da bakterije se zaljepe i nakon 30 minuta onda ga samo rakijom dobro isperi.
Koja je Crystal, jel radi u Mostaru ili...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh