BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Poslat cu ti ja slike face i sta god hoces jos sam iz centra grada nisam seljak ko ovi malogradjani sto se javljaju ajde pusti poruku
Koji moron moras bit pa pisat ne pase ti nesto cao ni meni ne pase kad odem doceka me kineskinja neka sta sad ovde da pisem je kurva da je ovo ono to moras biti iz neke zabiti i imati ozbiljan poremecaj za psihijatra

Pa sta ce bit neg iz mostara ultras 1992 lafo iz brckog haha
Ma jebat ih docent sam za njih eto,i sve imam hvala Bogu.Oces da ti posaljem koju markicu ili evro da se kladis,jadnici jadni meni je zelja neostvarena da dzubrad poput vas ne hoda ovom zemljom eto sta!Polizes mi koznu pickicu al,pazi oralna ti higijena treba bit na nivou.

Ma jebat ih docent sam za njih eto,i sve imam hvala Bogu.Oces da ti posaljem koju markicu ili evro da se kladis,jadnici jadni meni je zelja neostvarena da dzubrad poput vas ne hoda ovom zemljom eto sta!Polizes mi koznu pickicu al,pazi oralna ti higijena treba bit na nivou.
Provalje se onaj sto stavlja prepisku a onaj iz Mostara lik nije sav svoj nacuo sam za njeg svasta tako da ne bi trebalo pridavat vaznost jednom jadniku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh