Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sestro draga..ako vec imas svoj normalni posao..pa bavi se tim poslom,ne treba halapljiv biti u zivotu.LpBrate moj dobri vodi svoja posla, ne smaraj nas po forumu leba ti. To sto on pise nece vise pisati dogovorili smo se, nije forum za to. Forum je za oglasavanje i recenzije.
#crnka![]()
Vjerojatno u zatvoru zbog kradjaZna li neko sta je sa Ehlimanom, na radi vise ili?
Nema je vise na oglasima
Ehlimana te makar transparentno krade...ove druge kradu na finjaka mnogo vece iznoseVjerojatno u zatvoru zbog kradja![]()
Ciji je to broj?Evo broj za BL
Pa neka neko javi recenziju jer ja nisam bio ali sam cuo da radi
+38762307497
Sto te druze tangira dok je ovaca bit ce i vuneNpr zapela sam u Banja luci treba mi 1000 maraka da se vratim I plati zenu sto mi dijete cuva...lik mi uplatio 4 sata I dao mi lazne novxanice...Sara-Elkiju trazi pozajmicu...
Mene je uzimala na taj fol,ja upozorio Elkija.Npr..poplave u Jablanici,zapela tamo I trebaju joj parw da plati helikopter do Mostara jer nema ni hranw ni vode....Sto te druze tangira dok je ovaca bit ce i vune
Sto ce tamo isla za MostarMene je uzimala na taj fol,ja upozorio Elkija.Npr..poplave u Jablanici,zapela tamo I trebaju joj parw da plati helikopter do Mostara jer nema ni hranw ni vode....![]()
Pa turneje po Bih....isla da se guzi...ili npr izbqcuju je iz stana daj za kiriju...daj za skolu..daj za operaciju djeteta kojem nije nista...sve suplja..Ehlimana je makar "posten" lopovSto ce tamo isla za Mostar
Kazu da je starija prico mi kolegaLjudi kakva je ova Izeta iz Tuzle valjal čemu imal ko da je bio i da mi da recenzije!pozz
To sam čuo al reko valjal čemuKazu da je starija prico mi kolega
Nisam bio ne znamTo sam čuo al reko valjal čemu
Jel ovaj broj siguran?Ciji je to broj?
Odgovaras li na porukeIstocno Sarajevo u nedelju od 16h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija![]()
Ne popujem ni ja tebi nemoj ni ti meni. Hvala, dovodjenja.Sestro draga..ako vec imas svoj normalni posao..pa bavi se tim poslom,ne treba halapljiv biti u zivotu.Lp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|