MladVozac27
Well-known member
Da li ima neko nesto za Tuzlu novo, jer ove Brazilke/Ruskinje sa EGE po citav dan se ceka odgovor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima, jel bio itko kod ove u Mostaru, oglasava se na super oglasima?Dvadesetogodišnja veoma atraktivna crnka traži ozbiljnog muškarca za druženje, prvi kontakt poruka na WhatsApp, Mostar.
Telefon: 063/548-901, 066/942-571 ...... Jel netko bio kod ove ?
Unazad nekoliko godina je sve bilo jeftinije....Unazad nekoliko godina se za male pare moglo naci extra cura. Onu fatalnu Sunitu platio 70km sat vremena, 600km nas 7 joj dalo za tulum. Ovu Andreu 50km, jednom 4 dana je odveo na more za 150km, jos me pita jel mi puno. A cura 21g, fina, top tijelo, uredna čista. TersBosanka69 je bila elitna, 500e 2h. I bilo tesko do nje i doci. Mogla bi se Andrea i vratit u posao jer se pocela bavit kad se razvela. Udala se prije 2g i vidim da se opet razvela i od ovog
Ma jok.Koja TersBosanka69 to ona sto je sad kao profi sminkerica?
I hrana je bila i gorivo i sve ostaloUnazad nekoliko godina je sve bilo jeftinije....
Ja imam broj od konobara radi sve ko i zenaIMALI NEKO BROJ OD KONOBARICE DA RADI SEX
NISAM RASPOLOZEN SAD DA SE ZEZAMJa imam broj od konobara radi sve ko i zena
Jel moze tvoj broj u inbox?Ja imam broj od konobara radi sve ko i zena
Jel' dobro pusi konobarJa imam broj od konobara radi sve ko i zena
Kazem ti ko zena samo mladji dolaze u obzir i sa velikim i 100kmJel' dobro pusi konobar![]()
E jbg mora biti i velikiKazem ti ko zena samo mladji dolaze u obzir i sa velikim i 100km
More li 200km al da je mo manjiKazem ti ko zena samo mladji dolaze u obzir i sa velikim i 100km
Koliko naplacuje?Bio bar moje misljenje ubrzana sva da sve moze svrsavanje usta guta sve moze samo sto imam osjecaj da pozuruje
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|