BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Banja Luka dolazim i radicu sutra (subota) .

POPUST!

066-141-783 whatsapp

Ostaje svakako da cu doci i raditi 7.3 i 8.3!

Vidimo se sutra !

#crnka🖤💣

Sarajevo od ponedeljka najavicu dan ranije od kad do kad radim !
Molim Bijeljinu da mi ne salju poruke jer mi zatrpaju ne mogu da radim! Pokusacu se ove ili sledece sedmice iskombinovati da dodjem i najavicu bar tri dana ranije, saljite poruke dan prije nego budem trebala doci za info , drugacije ne mogu odgovarati! Hvala 🖤

#crnka🖤

Molim ove sto se bave mojim zivotom da malo porade na svom pa bih onda mozda i imala na sta da budem ljubomorna ali ne mogu me svakako stici 😂
Ja niti citam forum , udjem objavim kada radim i procitam kad neko odgovori na moju objavu.
A ovi sto misle da se ja bavim sa njima , druze mene boli kurac i za mene a ne za vas. Nemam ti kad. 😂😂😂😂😂

#crnka🖤

Molim ove sto se bave mojim zivotom da malo porade na svom pa bih onda mozda i imala na sta da budem ljubomorna ali ne mogu me svakako stici 😂
Ja niti citam forum , udjem objavim kada radim i procitam kad neko odgovori na moju objavu.
A ovi sto misle da se ja bavim sa njima , druze mene boli kurac i za mene a ne za vas. Nemam ti kad. 😂😂😂😂😂

#crnka🖤
Dok imas mene ne brini se..😎❤️❤️❤️❤️

#crnka🖤
Ko je diro

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh