Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u pp bio sam jaDa li je neko bio sa Doroteom (crnka) u Brckom? Recenzije.
Moze i u pp
Plava je jaca koja ima jos plava u tesnju ako mote kontakt lpKoja plava?može kontakt?
Javi se privatno.Neko da ima nesto za zivinice kalesiju tuzlu i okolicu da podijeli, imam par pa bih u razmjenu
OhoooNapokon neko da me razumije. A Ani gotivno neće da pravi telefonnije luda
![]()
Za ekstremno stidne kolege ima posebna ponuda, stid ih nakon toga zaobilazi![]()
Sta imas drug u doboju mozel broj i informacije kakvePozdrav koga imas za Prnjavor,imam ja za doboj ako ti pase razmjena
Možel malo više informacija za tešanj doboj i srebrenikImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Kad radite taj posao valjda imate pare za mobitelNapokon neko da me razumije. A Ani gotivno neće da pravi telefonnije luda
Za ekstremno stidne kolege ima posebna ponuda, stid ih nakon toga zaobilazi![]()
Pozdrav drugImam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
Bez slanje x bona, nema trenutno svoje mjesto, nego kako se dogovorite i gdje., voljna je bilo gdje, samo ozbiljno, pišite PP šaljem broj![]()
Imas kontakt?Neka preporuka za damu TK,Brcko ?
Unaprijed havala
Hahaha e to bi bio.vrhTreba li na adresu po njega![]()
Trazim nemamImas kontakt?
Al kad napises novo u ponudi kao da ne znamo da je karanje u dupe hahhahaMostar petak i subota (7.2 i 8.2)
Radicu i novo u ponudi
066-141-783 wa
#crnka![]()
Drug jel imas nesto doboj tesanj teslicImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Moze kontakt tesanj dobojAjd pp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |