Gdje ima to, da se i ja prijavim hahaHahahaha ovo je da covijek place od smijeha. Dok drugi za 200 ili 300 km dobiju sex I uživaju ovaj za 2000 ili 10 000 dobije osmijeh i zagrljaj i covijek presretan. Druže ti si san svake cure/zene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje ima to, da se i ja prijavim hahaHahahaha ovo je da covijek place od smijeha. Dok drugi za 200 ili 300 km dobiju sex I uživaju ovaj za 2000 ili 10 000 dobije osmijeh i zagrljaj i covijek presretan. Druže ti si san svake cure/zene.
Njen osmijeh ubrza otkucaj mog srca na max.Hahahaha ovo je da covijek place od smijeha. Dok drugi za 200 ili 300 km dobiju sex I uživaju ovaj za 2000 ili 10 000 dobije osmijeh i zagrljaj i covijek presretan. Druže ti si san svake cure/zene.
Bilo je nekad poneka ribica ali bilo je i dno dna .Ma brate da su to neke ribe, vec dno,vec oni prace se budale sano treba ignorisati, napisi o nekome kakav je i cao imaju privatno pa neka pisu
Trojka koju trebaju da svi imaju ( da bude i zena sa zenom) a tesko cete to kod nas naci. Nadjite mi neku sto voli zeneTa trojka koju ja planiram i zamišljam vas dvije nemate iskustva niste sposobne uraditi, tako da nema hljeba od vas, vi ste buranija..
#crnkaTrojka koju trebaju da svi imaju ( da bude i zena sa zenom) a tesko cete to kod nas naci. Nadjite mi neku sto voli zene![]()
Druže ja sam za to da se ove godine organizuje vjenčanje izmedju tebe i crnke a kuma da bude Sofija i gosti na vjenčanju sa foruma jebaci i dame. Svaki pozvani gost daje 300 km za sex sa mladom i kumom i obavezna je kafa min 200 km kad mlada bude donosila.Njen osmijeh ubrza otkucaj mog srca na max.
Taman uzmemo pare ja i moja ljubav..i odemo zivjeti gdje nas niko nezna..dok nas smrt ne rastaviDruže ja sam za to da se ove godine organizuje vjenčanje izmedju tebe i crnke a kuma da bude Sofija i gosti na vjenčanju sa foruma jebaci i dame. Svaki pozvani gost daje 300 km za sex sa mladom i kumom i obavezna je kafa min 200 km kad mlada bude donosila.
Elma Karić plavuša sa Otoke kod Binga, imaš je na Cityoflove ima sto profila a imaš i ovdje sve o njoj pa pregledajZdravo svima, dosao sam ovdje prvenstveno da upoznam nove ljude Koji ce mi pomoci u onome sto trazim. Iskreno se nadam sa sam na pravom mjestu. Nisam neki indijanac kojem je dosadno I dolazi na ovakve stranice i provocira ljude.Naravno ako neko zeli da mi pomogne u uspostavljanju kontakta sa zenama niskog morala bio bi zahvalan.Kontatki isljucivo Sarajevo I okolina sa malo nizim cijenama I kriterijima. Hvala svima i da svi dobiju ono sto smatraju da mogu uraditi I ispunjavaju us love da to dobiju.
Prijatelju ko je ova![]()
Весна Максимовић (@veci_31278) • Instagram photos and videos
76K Followers, 1,495 Following, 759 Posts - See Instagram photos and videos from Весна Максимовић (@veci_31278)www.instagram.com
Postoji li neki info o gospodjici?
Nadje li je bolan vise osijedišmo čekajuciTrazim damu za druzenje
Jel pusi s kapicom ili...Bacanje para..
Objektivno, možda za ispušit kurac i ćao..![]()
meni trazio kliker bon => blockNeko detalje za ovaj broj. Kaze da radi u SCC/swiss hotel. +387 63 176 387
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|