thedarkknight39
Member
Sutra, srijeda 05.02. od 18-19h, Sarajevo. Ima li šta za dogovoriti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojImam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
Bez slanje x bona, nema trenutno svoje mjesto, nego kako se dogovorite i gdje., voljna je bilo gdje, samo ozbiljno, pišite PP šaljem broj![]()
Moze brojImam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
Bez slanje x bona, nema trenutno svoje mjesto, nego kako se dogovorite i gdje., voljna je bilo gdje, samo ozbiljno, pišite PP šaljem broj![]()
skuplja od registracije
da li je neko bio kod ove?
Ekipa Jel bio tko,isplati li seskuplja od registracije
Martine molim te posalji broj te djevojke. Moj broj je 063544065. Hvala puno jaraneImam Info. Broj od djevojke 28 god. Radi sve (obavezno kondom) bez neće!! Radi okolina Travnik,Turbe,D.Vakuf i Bugojno..
I da si otisao nemas sta vidjeti 45 kgE ovako ja tvdim da ne vrijedi! Evo zasto. Sinoc smo dogovorili u 20h date. Dosao sam ranije 10 ak min i doticna mi je odgovorila da popijem kafu pola sata dok ne bude spremna sta li vec. Sacekao sam nekih 45min da bi mi odgovorila da joj je zao i da je morala odjaviti stan. Bio sam budala i nisam poslusao druga koji je isto tako izvisio jer je zakasnio TACNO 5 min. E sad vi izvolite i rizikujte. Lijep pozdrav i toliko od mene na temu “nevjerovatne ljepote”.![]()
Jeli ovo Alma Negra ?skuplja od registracije
To ce se desiti svakome ko se ne postavi ozbiljno! Rekla sam davno dogovori kratki i jasni bez cenkanE ovako ja tvdim da ne vrijedi! Evo zasto. Sinoc smo dogovorili u 20h date. Dosao sam ranije 10 ak min i doticna mi je odgovorila da popijem kafu pola sata dok ne bude spremna sta li vec. Sacekao sam nekih 45min da bi mi odgovorila da joj je zao i da je morala odjaviti stan. Bio sam budala i nisam poslusao druga koji je isto tako izvisio jer je zakasnio TACNO 5 min. E sad vi izvolite i rizikujte. Lijep pozdrav i toliko od mene na temu “nevjerovatne ljepote”.![]()
Kao prvo nemoj da izmisljas imam kompletnu nasu konverzaciju sacuvanu. Dogovor je bio kratak i nisam ni pokusao da se cjenkam jer 150KM je zaista malo novca za pola sata. Kao sto rekoh,bio sam toliko ozbiljan da sam dosao i ranije da mi se ne bi desilo isto sto i mom drugu koji je kasnio par minuta jer mu je bilo zeznuto da nadje tu adresu gdje si rentala stan.To ce se desiti svakome ko se ne postavi ozbiljno! Rekla sam davno dogovori kratki i jasni bez cenkan![]()
Kao prvo nemoj da izmisljas imam kompletnu nasu konverzaciju sacuvanu. Dogovor je bio kratak i nisam ni pokusao da se cjenkam jer 150KM je zaista malo novca za pola sata. Kao sto rekoh,bio sam toliko ozbiljan da sam dosao i ranije da mi se ne bi desilo isto sto i mom drugu koji je kasnio par minuta jer mu je bilo zeznuto da nadje tu adresu gdje si rentala stan. A koliko si ti neprofesionalna govori i to da si trazila da kupim kondome.![]()
Druze samo bi se okrenuo i otisao. Znalo mi se tako desiti da odem na adresu kad tamo neke mrsave raspadnute narkomanke. Okrenem se i odem. Al bezveze joj sto laze. Kad je pojedinci hvale onda joj prija a kad neko uputi negativnu kritiku onda izmislja razloge zbog kojih je izradila ljude.I da si otisao nemas sta vidjeti 45 kg![]()
I mene to odavno zanima al mislim da nijeRadi li za keš ova Irma Mcqueen na FB Irma Sara iz Bugojna? Ima li ko kakve pouzdane informacije pisite u poruke. Svako dobro.
Cisto sumnjam da u Banja luci koriste izraz "izradila"..providna siDruze samo bi se okrenuo i otisao. Znalo mi se tako desiti da odem na adresu kad tamo neke mrsave raspadnute narkomanke. Okrenem se i odem. Al bezveze joj sto laze. Kad je pojedinci hvale onda joj prija a kad neko uputi negativnu kritiku onda izmislja razloge zbog kojih je izradila ljude.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|