Mostar 27.01.(ponedeljak) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mostar 27.01.(ponedeljak) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Moraš otići par stranica unazad objavio je kolega broj ili na sex oglasima bio je oglas prije 4-5 dana.Gdje se moze pronaci kontatk
Pa nema za 70€ osim kineskinja i u TzPazite se EGE oglasa u Mostaru. Ja sam i za Catalinu kolumbijku i Annu ruskinju dobio istu lokaciju a tu vam rade kineskinje
Ma nije bit cijene. Ima i s vecim cijenama al su to kineskinje i razni profili a svi javljaju istu adresu. Javio mi se jedan u pp i isto to rece. Dobio istu lokaciju ko i ja sinocPa nema za 70€ osim kineskinja i u Tz
Sve ista govna koriste slike od nekih prije djevojaka i poturaju kineskinjeMa nije bit cijene. Ima i s vecim cijenama al su to kineskinje i razni profili a svi javljaju istu adresu. Javio mi se jedan u pp i isto to rece. Dobio istu lokaciju ko i ja sinoc
Javi mi se, da dogovorimo zanimljivo druženje. Javio bih se ja tebi, ali ima restrikcija.naravno da cu da trazim sliku,ima ovde debila koji zele doc a vise nemogu,jer ja necu da ih primim pa kupuju brojeve razne,e zato ako ces da znas a ja posla imam,a ovde njih ima kamara koji su bili kod mene i znaju me,a ima i takvih koji blate kao ti,kome se ne dopada to voz i caos ima svako svoje uslove
Pošalji barem jedan broj, Bog te nagradioZdravo. Imam ja od dvije, nisu sa oglasa. One oko 37 do 40 god. Obe su u Tuzli. Šta ti imaš?
Je li ona nekad u banjaluci radila?Bio je oglas na sex oglasi, vjerovatno je Dora punija.
Ova se javi na wa i mislim da nije Dora koja je ranije bila i koja je trenutno u B.luciJe li ona nekad u banjaluci radila?
*na broj s oglasa ne odgovara, ali cini se da je pravi br, izgleda kao njena slika na wa
Koja je dora trenutno u bl...moze li kontakt?Ova se javi na wa i mislim da nije Dora koja je ranije bila i koja je trenutno u B.luci
Koja je dora trenutno u bl...moze li kontakt?
Pisao sam, ne odgovara20 godišnja punija dama traži ozbiljnog gospodina. - MaliOglasi.com
Mali Oglasi. Svi vaši oglasi u internet izdanju.malioglasi.com
Hahahahahaha nisam pisao u kontekstu sta joj je u glavi sto se ne javlja nego da oglas vejrovatno nije aktivan u ovom trenutkukako bi neko znao što se nejavlja šta je u njenoj glavi
Xbon prevara
Je li bio neko?
cisto da ne povjerujes. Grobic neki koji se hefta za pare (zadnje u zivotu sto se radi), natjerala je jad bijeda i neimastina, ili komplekse koje ima pati za necim o cemu je mastala, a nije si mogla priustiti itd itd... i ta ista fuksa koju izjebes svrsavas joj po faci za 200 maraka ti drzi predavanje, kao javi se kad budes picka ti materina nisi docent dr. Obicna si kuja koju guze gradjevinci sa skele uz dvije laske limenkeRijetko nadr*Ana osoba. Za svoje pare još se otresa na tebe i drži predavanje. U komunikaciji s njom sam se osjećao kao da sam otišao na šalter u opštinu i naletio na neku šalterušu u pms-u. Ako želite da vas neko vrijedja i naziva "debilom, kokuzom i pickopacenikom", jer pitaš za cijenu, onda je ovo prava adresa/broj
Evo slike pa sami procijenite Jel vrijedno truda da se ostave pare:
Ma picka tebi materina znas iskompleksirani manijak ocito ti patis za necim a ja volim svoj posao a usput sta ti je sa majke guzil ko njucisto da ne povjerujes. Grobic neki koji se hefta za pare (zadnje u zivotu sto se radi), natjerala je jad bijeda i neimastina, ili komplekse koje ima pati za necim o cemu je mastala, a nije si mogla priustiti itd itd... i ta ista fuksa koju izjebes svrsavas joj po faci za 200 maraka ti drzi predavanje, kao javi se kad budes picka ti materina nisi docent dr. Obicna si kuja koju guze gradjevinci sa skele uz dvije laske limenke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|