BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

naravno da cu da trazim sliku,ima ovde debila koji zele doc a vise nemogu,jer ja necu da ih primim pa kupuju brojeve razne,e zato ako ces da znas a ja posla imam,a ovde njih ima kamara koji su bili kod mene i znaju me,a ima i takvih koji blate kao ti,kome se ne dopada to voz i caos ima svako svoje uslove
Javi mi se, da dogovorimo zanimljivo druženje. Javio bih se ja tebi, ali ima restrikcija.

Imal sta konkretno u tuzli da se jebe nisam nista par mjeseci. Vidim na ege ih ima dosta pojma nemam koja je prava koja nije. Kurvica22 daj broj da se javim da se ujutro uvezemo

Rijetko nadr*Ana osoba. Za svoje pare još se otresa na tebe i drži predavanje. U komunikaciji s njom sam se osjećao kao da sam otišao na šalter u opštinu i naletio na neku šalterušu u pms-u. Ako želite da vas neko vrijedja i naziva "debilom, kokuzom i pickopacenikom", jer pitaš za cijenu, onda je ovo prava adresa/broj 😂

Evo slike pa sami procijenite Jel vrijedno truda da se ostave pare:
cisto da ne povjerujes. Grobic neki koji se hefta za pare (zadnje u zivotu sto se radi), natjerala je jad bijeda i neimastina, ili komplekse koje ima pati za necim o cemu je mastala, a nije si mogla priustiti itd itd... i ta ista fuksa koju izjebes svrsavas joj po faci za 200 maraka ti drzi predavanje, kao javi se kad budes picka ti materina nisi docent dr. Obicna si kuja koju guze gradjevinci sa skele uz dvije laske limenke

cisto da ne povjerujes. Grobic neki koji se hefta za pare (zadnje u zivotu sto se radi), natjerala je jad bijeda i neimastina, ili komplekse koje ima pati za necim o cemu je mastala, a nije si mogla priustiti itd itd... i ta ista fuksa koju izjebes svrsavas joj po faci za 200 maraka ti drzi predavanje, kao javi se kad budes picka ti materina nisi docent dr. Obicna si kuja koju guze gradjevinci sa skele uz dvije laske limenke
Ma picka tebi materina znas iskompleksirani manijak ocito ti patis za necim a ja volim svoj posao a usput sta ti je sa majke guzil ko nju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh