Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se oglasavaJeli iko bio kod ove 23 godine dorotea brcko i koja je cijena
Javi se za dogovorIdemo na video poziv!Jel ok vidis ti mene ja tebe i ok.I onda znas kome ides.
Laznjak vjerovatnoJeli iko bio kod ove 23 godine dorotea brcko i koja je cijena
Zato nikad bez kondomaMomci znam da je netko pisao za ovu da je posjetio nedavno, danas sam čuo da se jebala sa nekim likom iz Sarajeva, tip navodno ima sidu, ali ponudi 500e za seks bez zaštite, neke ne odole ponudi novca i pristanu, sigurno nisu upoznate da tip ima sidu, sad koliko je provjerena informacija ne znam, pišem čisto da znate, možda je i lažna informaciju, ali s obzirom čega sve ima, ne bi me začudilo i da je istina.
Ali i da je istina, koji mentalni sklop u glavi moraš imat da bi curama nudio dobru lovu za seks bez zaštite, a znaš da imaš sidu, znači umjesto da se liječiš tebi je cilj da se što više ljudi zarazi, stvarno ne razumijem
Moze br od te u pp?Imam jednu, ali nije nista specijalno 42 god, al zato nije ni skupa.
Zenska psihopat scene pravi....zaobidjiImas vec recenziju, ako pozis da se svadjas sa zenom, tipa da te nalada bez razloga (kao u braku) zovi je
Bio je oglas na sex oglasi, vjerovatno je Dora punija.Nisam nasao nigde da se oglasava nego je ovde u grupi neko objavio za nju
Došla ponovo u BrckoBio je oglas na sex oglasi, vjerovatno je Dora punija.
Gdje se moze pronaci kontatkDošla ponovo u Brcko
Sad vidimo poruke, bile smo van grada.E taman isa u Mostar. Otisa provjerit pnz s ege sto sam danas slao link.
Niti je Ruskinja niti slicna onoj na slikama
Kineakinja sitne građe sa finilm sisama. 70e jedno svrsavanje al ja ko ja stresem.8 votki prije pa junac od 120kg more 1h da jednom svršim
Htio sam svrarit i kod @Victoria30 al ni ona ni Anna se ne javljaju. Malo me kladionica pomazila pa se htio izmeracit. Odo pojest i na poker. Živili
Nadam se da te poker pomazio kvalitetno, ako nista nasmijale smo se jutros.E taman isa u Mostar. Otisa provjerit pnz s ege sto sam danas slao link.
Niti je Ruskinja niti slicna onoj na slikama
Kineakinja sitne građe sa finilm sisama. 70e jedno svrsavanje al ja ko ja stresem.8 votki prije pa junac od 120kg more 1h da jednom svršim
Htio sam svrarit i kod @Victoria30 al ni ona ni Anna se ne javljaju. Malo me kladionica pomazila pa se htio izmeracit. Odo pojest i na poker. Živili
Mazi me on od 2009gNadam se da te poker pomazio kvalitetno, ako nista nasmijale smo se jutros.
Mostar 27.01.(ponedeljak) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Moraš otići par stranica unazad objavio je kolega broj ili na sex oglasima bio je oglas prije 4-5 dana.Gdje se moze pronaci kontatk
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|