Ne podcjenjuj ti probojnost tetejcaAjd slab si kalibar to vise nije u modi 45 su u modi slabo pucas fiju
Kad već forum ne služi onome zbog čega je napravljen da se našalimo malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne podcjenjuj ti probojnost tetejcaAjd slab si kalibar to vise nije u modi 45 su u modi slabo pucas fiju
Neka 45petice i 50kal su sad probojne,tehnologija napredovala,sad obicni Kevlar zaustavlja tetejcaNe podcjenjuj ti probojnost tetejca
Kad već forum ne služi onome zbog čega je napravljen da se našalimo malo
Pusti šuplju, nego kako to da ti nećeš nikad da dobaciš do Sarajeva ?Neka 45petice i 50kal su sad probojne,tehnologija napredovala,sad obicni Kevlar zaustavlja tetejca
Ima preko 20 oglasa a sve je jedna te ista cura tj ta debela kineskinjaO kom oglasu se radi?
Jedino ako ces ti biti samnomPusti šuplju, nego kako to da ti nećeš nikad da dobaciš do Sarajeva ?
BujrumJedino ako ces ti biti samnom
Zovem te čim izadjem iz bankeJbg meni su davali posle 1 ja isla u banku
Mozeli slike i broj privatno hvala unapredMogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
Sutra (cetvrtak) Istocno Sarajevo od 17h do 20h
Petak Banjaluka (bicu samo jedan dan)
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Treba tebe u kantu za smeće ...Puno su sebi dale za pravo ove strankinje sa objavljivanjem drugih cura a pred vratima neki treci gabor. A pogotovo ove nase domace kurve sto nabijaju 100-150 eura, a gaborke prljave i smrdljive ne vrijede feninga kakve su jadne i ocajne. Jebu se ko buranija.
Dok je debilcina koji to kesiraju, bit ce ovakvih tarifa i bezobrazluka.
Treba malo poceti samarati pred vratima, samo kazem.
Ljudi ako vam je skupo ne morate ni ici svako ima pravo da zacijeni koliko misli da vrijedi...Puno su sebi dale za pravo ove strankinje sa objavljivanjem drugih cura a pred vratima neki treci gabor. A pogotovo ove nase domace kurve sto nabijaju 100-150 eura, a gaborke prljave i smrdljive ne vrijede feninga kakve su jadne i ocajne. Jebu se ko buranija.
Dok je debilcina koji to kesiraju, bit ce ovakvih tarifa i bezobrazluka.
Treba malo poceti samarati pred vratima, samo kazem.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|