BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nemam ja nju šta reklamirat, nek odu jednom i provjere, više se neće zaletit..🖐
Kralju ti si joj takvu reklamu udario da ta cura još više posla ima nego prije🤣🤣, a sad nastavi kmečat, da mene hoće neko izreklamirat kao ti nju dao bi svega hahahahah, kmeee, kmee, kmee, obriši suze i nastavi cvilit, kmeeeeeeeeee, pokrij se po glavi da ti ne bude hladno kmeeeeeeeee

Kralju ti si joj takvu reklamu udario da ta cura još više posla ima nego prije🤣🤣, a sad nastavi kmečat, da mene hoće neko izreklamirat kao ti nju dao bi svega hahahahah, kmeee, kmee, kmee, obriši suze i nastavi cvilit, kmeeeeeeeeee, pokrij se po glavi da ti ne bude hladno kmeeeeeeeee
Vazi Ermana, eto vidis kako ipak cinim dobro djelo 👁 ajd nek raduckas, nahrani to dijete ipak ono nista nije krivo, djeca su blago ma cija da su..😎
I da, istusiraj se bar posle svakog 5 og penisa, korektno bi bilo prema ocajnicima koji te hljebom hrane..🖐👁

I da, na temu Sare (male sa Stupa) ili u Sarajevu poznate kao Ermana Bajrić (cigančice sa Alipašinog) se više neću oglašavat..🖐
Od samog dolaska ispred zgrade osjetićete krajnje licemjerstvo i neprofesionalan odnos prema vama..
Od pomjeranja termina ulaska u stan ( 15-30 min kako joj dune) do toga da se Ermana ne kupa izmedju dolaska praznoglavaca (koji bi ga i u osinjak ubacili)
Jednom sam bio praznoglavac i zajebao se, al naučio lekciju.
Svako dobro 🖐👁

I da, na temu Sare (male sa Stupa) ili u Sarajevu poznate kao Ermana Bajrić (cigančice sa Alipašinog) se više neću oglašavat..🖐
Od samog dolaska ispred zgrade osjetićete krajnje licemjerstvo i neprofesionalan odnos prema vama..
Od pomjeranja termina ulaska u stan ( 15-30 min kako joj dune) do toga da se Ermana ne kupa izmedju dolaska praznoglavaca (koji bi ga i u osinjak ubacili)
Svako dobro 🖐👁
De biraj koju hoces i javi mi se u pp,ja placam samo sjasi vise s mozga I foruma

Svako dobro 🖐👁
I sta imas protiv cigana.A ona nije da znas.Svejedno evo ti jedna pjesma "Volim jednu ciganku jer Sam cigan najveci,ljubav svoju poklanjam njoj". Pa mozda prestanes biti rasist

Ne sabotiram je, nek odu pa nek se uvjere kakva je likuša..🖐
Nek im je sa srećom..😂
Ne sabotiram je, nek odu pa nek se uvjere kakva je likuša..🖐
Nek im je sa srećom..😂
A sta mislis D.R 48god iz Sarajeva naseljen na Vojnickom polju hmmmm da li adresu da napisem pa mozda i firmu u kojoj radis ili da kazem i da si me psihicki maltetirao i fizicki nasrtao na mene za sto imam itekako dokaz ili da ovdje objavim tuzbu koju sam podnjela protiv tebe ,a jos i ovo sto spominjes necije dijete , DA LI SI UPUCEN ZAKONSKIM PUTEM STA GOD DA SAM JA NEMAS PRAVO DA NARUSAVAS NECIJI MIR ,VRIJEDJANJE PO NACIONALNOJ OSNOVI ,UPUCIVANJE PRIJETNJI , KLEVETANJE ITD ITD ZA SVE OVO STO RADIS MOGU DA PODNESEM JOS JEDNU TUZBU ,DRUZE SVE ONO STO SI MI NUDIO DA BI SE UDALA ZA TEBE SADA MOGU DA TU UZMEM BEZ DA ME PRSTOM DOHVATIS PLUS DA TE ZATVORIM 10 GODINA ,VECERAS IMAS POSLJEDNJE UPOZORENJE OD MENE I NEMOJ ZABORAVITI DA TI ZNAM ADRESU STANOVANJA ,RADNO MJESTO ITD UPOZNAT SI KO SU LJUDI OKO MENE NEMOJ DA TI MORAMO MAMU PO SRED PICKE JEBAT JOS VECERAS ,CEKAM JOS JEDNOM DA NAPISES NESTO O MENI PA DA OBJAVIM SVE DOKAZE O TEBI KAO I TVOJE IME I PREZIME I SLIKU POLNOG ORGANA 😘😉

Svako dobro 🖐👁
Zaboravih reci da ti je kita mlitava i da ti treba prvo pola sata drkanja da mi ga malo ozivio 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I nemoj pitati djevojke jel usao toliko si mator da vise nemas ni osjecaja kad ulazi i kad izlazi te da moras provjeravati da li si svrsio ili nisi 😂😂😂😂😂😂😂
Love you mlitonja 😂😂😂😂😂😂

Zaboravih reci da ti je kita mlitava i da ti treba prvo pola sata drkanja da mi ga malo ozivio 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I nemoj pitati djevojke jel usao toliko si mator da vise nemas ni osjecaja kad ulazi i kad izlazi te da moras provjeravati da li si svrsio ili nisi 😂😂😂😂😂😂😂
Love you mlitonja 😂😂😂😂😂😂
Ma da ti se sad pravdas svom sadasnjem da nemas veze sa mnom I da sam taj ja.A branim te jbt cijelo vrijeme.Ok

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh