BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa glupsone, samo si joj ucinio uslugu i napravio joj dobru reklamu. Toliko si je isprozivao, da se sad svi pitaju ko je ona i kakva izgleda. I sad svi potrcali da je vide i upoznaju. Sto je vise pominjes, ona bolje radi.
Pusti ba klošara ljubomornog koji pizde nije vidio, Bog zna šta je djevojci uradio pa je proziva sada ovdje javno, sve je sam o sebi rekao da više ne može jadnije pasti, jedna od najboljih djevojaka u poslu što se tiče naših, uvijek ću to tvrdit

Molim jos jednom da Saru ostavite na miru.Hvala I nadam se da ce te mi svi izaci u susret!Ima I drugih cura nije jedina.Znam I da je zajebancija I na moj racun jer ne popustate.Ako sta dodje nekome javite se meni.Hvala jos jedn

Molim jos jednom da Saru ostavite na miru.Hvala I nadam se da ce te mi svi izaci u susret!Ima I drugih cura nije jedina.Znam I da je zajebancija I na moj racun jer ne popustate.Ako sta dodje nekome javite

Pa glupsone, samo si joj ucinio uslugu i napravio joj dobru reklamu. Toliko si je isprozivao, da se sad svi pitaju ko je ona i kakva izgleda. I sad svi potrcali da je vide i upoznaju. Sto je vise pominjes, ona bolje radi.
Ko jednom ode, više i ne ode..😁
Nek probaju, uvjeriće se..😎
A sve ove recenzije su od njenih profila i njene ciganije..👁
Pa taj šablon je dobro poznat kod romskih fufica. 🖐
Ende

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh