kakva je Snjeza?Snjeza....svaki dan od 8 do 20 u banjaluci samo viber 066927363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva je Snjeza?Snjeza....svaki dan od 8 do 20 u banjaluci samo viber 066927363
Pusti ba klošara ljubomornog koji pizde nije vidio, Bog zna šta je djevojci uradio pa je proziva sada ovdje javno, sve je sam o sebi rekao da više ne može jadnije pasti, jedna od najboljih djevojaka u poslu što se tiče naših, uvijek ću to tvrditPa glupsone, samo si joj ucinio uslugu i napravio joj dobru reklamu. Toliko si je isprozivao, da se sad svi pitaju ko je ona i kakva izgleda. I sad svi potrcali da je vide i upoznaju. Sto je vise pominjes, ona bolje radi.
Seljanija, što oni znaju što je eskort ..Ovo sam samo kod nas vidio. Svugdje na svijetu, po engleskim, americkim, njemackim forumima se normalno razgovara, razmjenjuju se iskustva. Nije cudo kakva nam je drzava...
Molim jos jednom da Saru ostavite na miru.Hvala I nadam se da ce te mi svi izaci u susret!Ima I drugih cura nije jedina.Znam I da je zajebancija I na moj racun jer ne popustate.Ako sta dodje nekome javite se meni.Hvala jos jedn
Molim jos jednom da Saru ostavite na miru.Hvala I nadam se da ce te mi svi izaci u susret!Ima I drugih cura nije jedina.Znam I da je zajebancija I na moj racun jer ne popustate.Ako sta dodje nekome javite
Pa glupsone, samo si joj ucinio uslugu i napravio joj dobru reklamu. Toliko si je isprozivao, da se sad svi pitaju ko je ona i kakva izgleda. I sad svi potrcali da je vide i upoznaju. Sto je vise pominjes, ona bolje radi.
Ko jednom ode, više i ne ode..Pa glupsone, samo si joj ucinio uslugu i napravio joj dobru reklamu. Toliko si je isprozivao, da se sad svi pitaju ko je ona i kakva izgleda. I sad svi potrcali da je vide i upoznaju. Sto je vise pominjes, ona bolje radi.
Gorki čuo sam da ti je 10cm zato i nemaš šanse kod djevojakaKo jednom ode, više i ne ode..
Nek probaju, uvjeriće se..
A sve ove recenzije su od njenih profila i njene ciganije..👁
Pa taj šablon je dobro poznat kod romskih fufica. 🖐
Ende
8 cmGorki čuo sam da ti je 10cm zato i nemaš šanse kod djevojaka
Ma profesionalac..otkud ti to..Sara u Mostaru, ne javlja se na zakazani termin, ne odgovara na poruke…
Mali minus na sve one pluseve koje ima
Plusevi su s njenih profila..i njenih drugarica romkinja..👁🖐Sara u Mostaru, ne javlja se na zakazani termin, ne odgovara na poruke…
Mali minus na sve one pluseve koje ima
Znaci....kurcinaIma li sta od Bugojna do Busovace?
Brate mili jedva ima u Sarajevu a ne BugojnuZnaci....kurcina
Fotka na viberu je brutalna+38762006147 Tuzlaci jel poznat kome ovaj broj, da li je djevojka u poslu?
Zna li se jel radi ili ne?Fotka na viberu je brutalna
joeyhelen na Instagramu, to je neki muškarac skinuo fotke, da zavrne koga može.Zna li se jel radi ili ne?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|