Borisa111
Active member
Opet ljudima vadis mast...Tacno cu ti platiti tu jednooku dzejn da je odalamis da progleda i na drugo hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ljudima vadis mast...Tacno cu ti platiti tu jednooku dzejn da je odalamis da progleda i na drugo hahah
Brat ih sve po imenima i prezimenima naredba..imale po 100 pratioca na fcb ili insta..sad odjednom po 2000 ili 3000 hahahŠta je sa Milice Novaković iz Brčkog ?
Jel se još udara ko opštinski pečat ?👁
Nemoj tako,mozda im je davno izgubljeni rodjak pa zeli da stupi u kontaktBrat ih sve po imenima i prezimenima naredba..imale po 100 pratioca na fcb ili insta..sad odjednom po 2000 ili 3000 hahah
Imal ko broj od te zenicaE jesi je i opiso, iz zenice, starija..i to je to
Imam ja brte visoko kakanj..kakve ti imasHajmo raja ako neko ima neku iz srednje Bosne, Vitez, Travnik, Kakanj, VISOKO, BUsOVACA...Zenica, ja mu dam kontakt u zamjenu od cura iz Bugojna
Ako imas moze i meniMozes li privatno
Jok, čuvaću ih , to su prave drolje za karanje, jebo ove ciganke po SA..Brat ih sve po imenima i prezimenima naredba..imale po 100 pratioca na fcb ili insta..sad odjednom po 2000 ili 3000 hahah
Samo mi nemoj protiv Sofije ljubi te bratJok, čuvaću ih , to su prave drolje za karanje, jebo ove ciganke po SA..
Nema u Sarajevu ništa kvalitetno, al bukvalno 0 bodova..
Nekad je bilo, više nema kvaliteta.
Ende 👁
Pardon, sem Safire..👁Samo mi nemoj protiv Sofije ljubi te brat
Pardon, sem Sofije..👁
Drugo oko mi je na glaviću.Gle oka jednog.Da on nije jednooka tajlandska seljančica.Hm
U Sarajevske cigančice ni s dvije kabanice..👁Drugo oko mi je na glaviću.
Da zna prepoznat dje ulijeće a dje Ne.👁
Ne ozbiljno te sad pitam.Sto ih mrzis toliko?Bas me zanima da ne zovem bzv 1182 informacije I toDrugo oko mi je na glaviću.
Da zna prepoznat dje ulijeće a dje Ne.👁
Zato što su Dno Dna !Ne ozbiljno te sad pitam.Sto ih mrzis toliko?Bas me zanima da ne zovem bzv 1182 informacije I to
Pa nadjes neku drugu.Koja ispunjava te kriterije tvoje.Ne vidim problem tu.Evo drug mi htio uplatiti kod ove azijatkinje,eto tebi je prepustam.Ili neku drugu,biraj tiZato što su Dno Dna !
I što se tiče odnosa s klijentima, preko higijene, alave su, oće da nareda 5 likova za 1h..itd
Do toga da pojedine kradu..
A zna se i koje su.
Ende 👁
1182 info na usluzi..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|