Koji stepen licemjerstva....uvoditi religiju na stranicu ove tematike....Sretan Božić svima ko slavi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji stepen licemjerstva....uvoditi religiju na stranicu ove tematike....Sretan Božić svima ko slavi![]()
Kada gostujes u rodnoj Derventi? Nije fer ja cekamDanas(srijeda) Istocno Sarajevo od 17h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija![]()
Zafalilo paraNa sta spade...smijesno i zalosno![]()
Ti mora da si milioner kada tražiš curu za druženje na duže vrijemeMomak iz Mostara 30 godina trazi curu za druzenje na duže vrijeme.zainteresirane nek se jave u inb
Ni slučajno, prevara i narkomanija.Mimi Sa Sarajevo, Independent | City of Love
Oglas aktivan 0/24h tuza vas atraktivna plavusa,sigurno i diskretno. Vise info na whatsapp ili viber br. +38762095113 ugodna druženja sa mladom damom...cityoflove.com
Ovu posjetite nece te se pokajati,provjeeereno!!!!
Tačno sam znao, čim se ovoliko reklamira i nudiNi slučajno, prevara i narkomanija.
062095113
Pošto vidim da ova "Tijana" spama i krenuli bacati broj na više postova.
Provjereno, to su prevara i lopine.
Ja sam platio za ovu informaciju, nemojte i vi.
Safveta bega basagica broj 111.
Pokušaću citirati dotičnog "realnog", kaže AKO BI PLATIO 150-200 KM sigurno nebi išao u Bosnu,budimo realni" E Ja sam na ovo odgovorila ovom REALNOM, a Ti meni krenuo sa ponudom i potražnjom i tržištem koje zavisi od X kuraca, itd itd. Pa nismo na ekonomskom faksu jbt već na seks forumu i bdw Diplomirani sam ekonomista tako da znam sve ovo ali to nije tema
Gdje nadje tu? Ima li oglasJe li netko bio kod ove Cecilije starke iz BL? Moze u pp razmjena iskustava
Zato su nas I odjebale hahahahaA moj brate..dao bih joj pare nemoramo se ni sexat al eto jbg..izabere svak svoj put![]()
Daj meni pare I ne moramo se sexat.Icemo u zoloskiA moj brate..dao bih joj pare nemoramo se ni sexat al eto jbg..izabere svak svoj put![]()
Nek su vala sad ih raznorazni Medvjedi trpaju hahaha nije mi ih zao nimalo..Jos kad se sjetim onih faca koje sam sretao..haha i jos kaze pogledaj se u ogledalo haha.. iskreno tvrdim da sam Lautaro Martinez za sve i jednog kojeg sam sreo..![]()
Gdje si nju nasao, imas li kontaktJe li netko bio kod ove Cecilije starke iz BL? Moze u pp razmjena iskustava
Imas kontaktJe li netko bio kod ove Cecilije starke iz BL? Moze u pp razmjena iskustava
I mene zanimaJe li Maja koja je dolazila u BL jos u poslu? Izgubio sam broj ako ko jos ima neka posalje u pp, dacu zauzvrat broj.
Lp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |