BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

U pitanju je potraznja i ponuda. Zasto bi se netko zaletavao na 200+ eura kada moze za 150 dobiti isto? Elitni dozivljaji se ne prodaju preko neta i nisu za obicnu ekipu. Na kraju krajeva trzište se uvjek autoregulira.
Pokušaću citirati dotičnog "realnog", kaže AKO BI PLATIO 150-200 KM sigurno nebi išao u Bosnu,budimo realni" E Ja sam na ovo odgovorila ovom REALNOM, a Ti meni krenuo sa ponudom i potražnjom i tržištem koje zavisi od X kuraca, itd itd. Pa nismo na ekonomskom faksu jbt već na seks forumu i bdw Diplomirani sam ekonomista tako da znam sve ovo ali to nije tema

Iskreno tebra crnu sam volio kao nikoga al jbg nije nam se dalo..

I sta fali tome sto cu sad drugoj da poklonim paznju.. Dobro meni dobro njoj..ima se moze se..bar se ne cereka i ne stavlja svakom papku smajlice i one sto im srce viri iz očiju..a uz to najbolja djevojka najkvalitetnija i ne prima sve redom..a mene moze pozvati kad god hoce i kad god joj zatreba ili zatrebam..
😎
Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene. 😁🤭😉

Pokušaću citirati dotičnog "realnog", kaže AKO BI PLATIO 150-200 KM sigurno nebi išao u Bosnu,budimo realni" E Ja sam na ovo odgovorila ovom REALNOM, a Ti meni krenuo sa ponudom i potražnjom i tržištem koje zavisi od X kuraca, itd itd. Pa nismo na ekonomskom faksu jbt već na seks forumu i bdw Diplomirani sam ekonomista tako da znam sve ovo ali to nije tema
Ne, nismo na faxu,vec smo u realnom svijetu gdje u jednom Willachu imas ponudu od 85 eur/curi u uređenom i diskretnom prostoru gdje osim sexa imas i 10 drugih sadržaja. I pitanje je samo kada ce taj model poslovanja biti doci i u tvoje krajeve. I onda ces imati samo 2 mogucnosti, prodavati suknjicu za manje ili otici negdje gdje je mozes plasirati za vise. I ne moras biti diplomirani ekonomista da bi to bilo jasno.

Ne, nismo na faxu,vec smo u realnom svijetu gdje u jednom Willachu imas ponudu od 85 eur/curi u uređenom i diskretnom prostoru gdje osim sexa imas i 10 drugih sadržaja. I pitanje je samo kada ce taj model poslovanja biti doci i u tvoje krajeve. I onda ces imati samo 2 mogucnosti, prodavati suknjicu za manje ili otici negdje gdje je mozes plasirati za vise. I ne moras biti diplomirani ekonomista da bi to bilo jasno.
Nece nikad lafe.
Ovdje kod nas moze doci samo smece zadnje a sve sto iole vrijedi je otislo odavde ili ce otici.Dok se ne legalizuje prostitucija u BiH(a to je nikada)Sve sto valja i iole vrijedi je u zatvorenim krugovima.
Generalno sve i sto valja ne jebe vise d pola foruma jbg.

Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene. 😁🤭😉
Vi da imate iole ozbiljniju klijentelu, koji vam placaju cifre s kojim se grudvate ❄ ne bi visile i trazile meda na ovom forumu..
Ende 🖐😉

Tebra sto prije dolazim za B.Luku..imam tu druga koji ima par stanova da mi iznajmi jedan i pocastim ga..Nisu izmuzle nedam se hh..cim cifra spadne ispod potrudim se malo da vratim iznad hh..Ma sto rece jedan clan foruma samnom i prodavacicama ljubavi bi se mogao dobar film snimiti hh...Licis mi na jednu iz BG-a s kojom sam se prosle godine cuo al mi Julija nije dala da joj odem..A nadam se uz dobru doplatu da bi i samnom htjela uraditi taj koji video uradak..Sve najbolje i budi moja Julija..
😎❤️❤️❤️❤️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh