Julijin Romeo
New member
Danas(srijeda) Istocno Sarajevo od 17h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušaću citirati dotičnog "realnog", kaže AKO BI PLATIO 150-200 KM sigurno nebi išao u Bosnu,budimo realni" E Ja sam na ovo odgovorila ovom REALNOM, a Ti meni krenuo sa ponudom i potražnjom i tržištem koje zavisi od X kuraca, itd itd. Pa nismo na ekonomskom faksu jbt već na seks forumu i bdw Diplomirani sam ekonomista tako da znam sve ovo ali to nije temaU pitanju je potraznja i ponuda. Zasto bi se netko zaletavao na 200+ eura kada moze za 150 dobiti isto? Elitni dozivljaji se ne prodaju preko neta i nisu za obicnu ekipu. Na kraju krajeva trzište se uvjek autoregulira.
Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene.Iskreno tebra crnu sam volio kao nikoga al jbg nije nam se dalo..
I sta fali tome sto cu sad drugoj da poklonim paznju.. Dobro meni dobro njoj..ima se moze se..bar se ne cereka i ne stavlja svakom papku smajlice i one sto im srce viri iz očiju..a uz to najbolja djevojka najkvalitetnija i ne prima sve redom..a mene moze pozvati kad god hoce i kad god joj zatreba ili zatrebam..
Ne, nismo na faxu,vec smo u realnom svijetu gdje u jednom Willachu imas ponudu od 85 eur/curi u uređenom i diskretnom prostoru gdje osim sexa imas i 10 drugih sadržaja. I pitanje je samo kada ce taj model poslovanja biti doci i u tvoje krajeve. I onda ces imati samo 2 mogucnosti, prodavati suknjicu za manje ili otici negdje gdje je mozes plasirati za vise. I ne moras biti diplomirani ekonomista da bi to bilo jasno.Pokušaću citirati dotičnog "realnog", kaže AKO BI PLATIO 150-200 KM sigurno nebi išao u Bosnu,budimo realni" E Ja sam na ovo odgovorila ovom REALNOM, a Ti meni krenuo sa ponudom i potražnjom i tržištem koje zavisi od X kuraca, itd itd. Pa nismo na ekonomskom faksu jbt već na seks forumu i bdw Diplomirani sam ekonomista tako da znam sve ovo ali to nije tema
Nece nikad lafe.Ne, nismo na faxu,vec smo u realnom svijetu gdje u jednom Willachu imas ponudu od 85 eur/curi u uređenom i diskretnom prostoru gdje osim sexa imas i 10 drugih sadržaja. I pitanje je samo kada ce taj model poslovanja biti doci i u tvoje krajeve. I onda ces imati samo 2 mogucnosti, prodavati suknjicu za manje ili otici negdje gdje je mozes plasirati za vise. I ne moras biti diplomirani ekonomista da bi to bilo jasno.
Vi da imate iole ozbiljniju klijentelu, koji vam placaju cifre s kojim se grudvate ❄ ne bi visile i trazile meda na ovom forumu..Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene.
Ma kume nase ove sto odu u strane zemlje ne znaju ni telefon koristit kako trebaVi da imate iole ozbiljniju klijentelu, koji vam placaju cifre s kojim se grudvate ❄ ne bi visile i trazile meda na ovom forumu..
Ende 🖐
Tebra sto prije dolazim za B.Luku..imam tu druga koji ima par stanova da mi iznajmi jedan i pocastim ga..Nisu izmuzle nedam se hh..cim cifra spadne ispod potrudim se malo da vratim iznad hh..Ma sto rece jedan clan foruma samnom i prodavacicama ljubavi bi se mogao dobar film snimiti hh...Licis mi na jednu iz BG-a s kojom sam se prosle godine cuo al mi Julija nije dala da joj odem..A nadam se uz dobru doplatu da bi i samnom htjela uraditi taj koji video uradak..Sve najbolje i budi moja Julija..Romeo ako Te ove nisu izmuzle do kraja, tj ako imaš još 100 milja preko onih koje su kurave već izmuzle i ako poželiš Juliju drugu, tu sam. PS S tim što sam Ja Šekspirova Julija a ne od Romea, što će reći da je ta Julija blijeda kopija Mene.
Koji stepen licemjerstva....uvoditi religiju na stranicu ove tematike....Sretan Božić svima ko slavi
Bolje i to nego biti papak pa psovati nekome mrtve..zar ne?Koji stepen licemjerstva....uvoditi religiju na stranicu ove tematike....
Udji na forum Split Zagreb i takve i vidjet ces da ljudi isto cestitaju..al jbg ima vas zivite u 92 -oj jos uvijek..Koji stepen licemjerstva....uvoditi religiju na stranicu ove tematike....
Ciscenje kAnala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|