ItchyScratchy
Member
"Eh, krenut ću od dogovora. Malo sporo odgovara na poruke, al se isplatilo čekati, pošalje ti slike na wp jer joj je lice blurano na sajtu. Dogovor je bio u 20:00, međutim ja sam poranio i došao u 18:40 i rekla mi je da ne slobodna za 20 minuta, dala mi je lokaciju i ulaz. Otvara brata, prelijepa još ljepša nego na slikama, osmijeh savrsen i zubi, dočekala me u zeleno crnom vešu, poljubila na ulazu i odvela u sobu. Ja se otuširao ona pitala hoćemol poslije ili prije zajedno, ja sam izabro poslije. Udjem u sobu, ljubili smo se jedno 5 minuta. Onda ga je pušila bez kapice, deepthroat savrsen, onda sex, može svaka poza nudi sama koju hoces, najvise volim kaubojku i tu smo proveli najvise vremena, i izmjenjali smo poza, i kaze zelis li me jebat u kupatilu i pristao sam, prvo je digla jednu nogu na umiovanik, pa smo presli na šolju gdje mi je okrenula leđa i ludački se nabijala, al ja imam provlem da se unervozim i nmg svršit, onda poslije toga opet u spavacu i doggy i bilo je proslo 30ak minuta i mislio sam da ce me pozurit jer je vrijeme isteklo, ništa ona, i ja onda nakoj 5-6mibuta pitam da ga puši opet i tako pušila još i dopusgi mi da je ispoljevan po sisama, nakon toga tuš zajedno maženje ljubljenje. Izgled 10/10"
Kredit za recenziju ide clanu: capoditutti
Evo jedna nova recenzija za BiH, nema ih puno ali polako se sirimo
Imate vise recenzija u Telegram grupi: https://t.me/+L5gYv_8H-zdjZThk
Moze link za Telegram grupu?