Mara_Mostar
Active member
Pa to Kristal pojede za dorucak i pita ima li jos ili je to sveKaže meni Ukrajinka jedne prilike 20 centimetara je okej, sve preko je previše. Kontam valja dogurat i do tih 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to Kristal pojede za dorucak i pita ima li jos ili je to sveKaže meni Ukrajinka jedne prilike 20 centimetara je okej, sve preko je previše. Kontam valja dogurat i do tih 20
Jedna ljuta rakijica sve bakterije potamami, ne pitaj kako znam. @Neiskusan1991Ne placas pusenje bez kondoma i ne lizes picku bez najlon kese. Pa mogu tek misliti kakva su ti usta puna bakterija a tek kita i krvna slika ako toliko jebeš kurve bez kondoma, pušenje i jebanje bez kurtona je jednako tako isto opasno i prenosivo za sve moguće polne bolesti nema razlike, takvi ko ti su opasni za okolinu i sve ove mongoloide koji poslije tebe posjećuju iste.
Colega isti sam ti, oral bez uvijek i lizing bez. Oko toga nema dileme ni raspraveBio sam prošli mjesec na testiranju za tvoju informaciju, nisam imao nikakvih simptoma, već čisto radi sebe, za tvoju informaciju sve je negativno, a mogu li znati kad si se ti zadnji put testirao?
Lazes,ona godinama radi samo masazu sa rucnimBia kod Simone u Mostaru, dobar Milf, pušenje onako malo grebe ali za opaliti sa guza sasvim ok.
E pa zavisi ko je u pitanju. I ja sam je opalio 2 -3 puta. I to poslje one akcije zapsenja ka je pala. Sve je stvar dogovora drug moj.Lazes,ona godinama radi samo masazu sa rucnim
Sa kakvom si ti Simonom bioBia kod Simone u Mostaru, dobar Milf, pušenje onako malo grebe ali za opaliti sa guza sasvim ok.
Uzivo se s njom mozes dog sve,bio s x puta. A preko mob gov samo da masazu radi,boji se policije.. Tako da kad dodjes kod nje moze se sve dogovoritE pa zavisi ko je u pitanju. I ja sam je opalio 2 -3 puta. I to poslje one akcije zapsenja ka je pala. Sve je stvar dogovora drug moj.![]()
E sad nema potrebe niceg ds se bojiUzivo se s njom mozes dog sve,bio s x puta. A preko mob gov samo da masazu radi,boji se policije.. Tako da kad dodjes kod nje moze se sve dogovorit
Mozel broj od nje drug u p.p ?Da li je neko bio s doticnom Ljubicom iz Tuzle,broj ima dostupan na SexOglasi
Imas li broj od doticne, moze u privatne ?Da li je neko bio s doticnom Ljubicom iz Tuzle,broj ima dostupan na SexOglasi
Cisto sumnjamUzivo se s njom mozes dog sve,bio s x puta. A preko mob gov samo da masazu radi,boji se policije.. Tako da kad dodjes kod nje moze se sve dogovorit
Odakle ti to da ima OF?E cuj Anela Coric ima OF. Jel ima neko iskustva sa njom?
ObjavilaOdakle ti to da ima OF?
Pitam je li pušenje bez kondoma, ako jest dolazim, bio dva puta na pušenju sa gumicom i nikad više.Colega isti sam ti, oral bez uvijek i lizing bez. Oko toga nema dileme ni rasprave
Jebo te OF šta ćeš gledat slike i drkat na iste?E cuj Anela Coric ima OF. Jel ima neko iskustva sa njom?
Moze link?E cuj Anela Coric ima OF. Jel ima neko iskustva sa njom?
Nije to to sa gumom. Svakako su male sanse za fasovati nesto ozbiljnije preko pusenja bezPitam je li pušenje bez kondoma, ako jest dolazim, bio dva puta na pušenju sa gumicom i nikad više.
Naravno da i poližem pičku, a jebanje naravno sa kondomom.
Živio prijatelju![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |