Hvala na podršci kako god.I samo naprijed drug nije život jedna žena puno je 8 god da tugujes za njom moras podvuc crtu život ide dalje život brzo prolazi niko nije vrijedan toga vjeruj mi kazem ti iz vlastitog iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na podršci kako god.I samo naprijed drug nije život jedna žena puno je 8 god da tugujes za njom moras podvuc crtu život ide dalje život brzo prolazi niko nije vrijedan toga vjeruj mi kazem ti iz vlastitog iskustva
Nekom sam isprico sve ovo, ima tu jos jbga necu sad ovdje romane, kaze on meni tebi je jesenje izgleda da kupis sebi sator i opremu za kampovanje i da se povuces negdje duboko u sumetinu neku nema tebi spasa nisi ti za civilnog zivota onako hladno mrtav ozbiljan.I samo naprijed drug nije život jedna žena puno je 8 god da tugujes za njom moras podvuc crtu život ide dalje život brzo prolazi niko nije vrijedan toga vjeruj mi kazem ti iz vlastitog iskustva
Jel' bar bio taj popustHahahaha a razumijem bit ce bolje drugi put
A pajdo prije ces u Crkvi nac.Mostar nešto ?
Rijesenje je da stanes ispred ogledala i kazes sam sebi istinu.Nekom sam isprico sve ovo, ima tu jos jbga necu sad ovdje romane, kaze on meni tebi je jesenje izgleda da kupis sebi sator i opremu za kampovanje i da se povuces negdje duboko u sumetinu neku nema tebi spasa nisi ti za civilnog zivota onako hladno mrtav ozbiljan.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|