BrojLutka i raja prava
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BrojLutka i raja prava
![]()
A ti eto obrazovan pa sto si na ovom forumu jbt da i ti ne trazis trans itd koji si ti lik ajd poyPa Maca diskrecija je predstavnik "narodnih kurvi" I nije relevantna za poredjenje.Elitne kurve su bivsi I sadasnji top modeli,znaci prvo pojavom svojom odaju takav utisak,a uz to pricaju po nekoliko svjetskih jezika.U ovom poslu ko I u svakom je potrebno uloziti u svoj imidz,nije dovoljno samo napumpati usne I staviti silikone.Nesto je I u obrazovanju.O tome pricam.E tu je razlika.Bez uvrede
Ne trazim,ne brini se.Napisao sam ti bez uvrede I ne znam sto te je pogodio moj komentar,ili si se pronasla u njemu.To je onda do tebe.PozdravA ti eto obrazovan pa sto si na ovom forumu jbt da i ti ne trazis trans itd koji si ti lik ajd poy
Ja se pronasla,ma jok ba samo pises bez veze ovde,ko ti eto nesto poredis.Koji ces ti kurac ovde ovo je forum kako ti maloprije napisa za sirotinju koja jebe sve i svasta.Ne trazim,ne brini se.Napisao sam ti bez uvrede I ne znam sto te je pogodio moj komentar,ili si se pronasla u njemu.To je onda do tebe.Pozdrav
Sto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.Nece jos za Tuzlu sta se uvlacis
Kukas da je disvi ima p'o godine
A i kad dodje u tz razocara se pa mene zove da joj isfinansiram troskove..
Evo otisla je sa foruma Crnka.Pretjerali ste sa prozivkama moze li u guzu itd.To se pita u 4 okaSto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.
I?Kakva je,ima li slika,reklamira li se gdje?Svaki...dan snjeza..u banjaluci..od 8 do 20..viber...poruka poziv..066927363
Ne znaju nas da govore i pišu a ne druge jezike..Pa Maca diskrecija je predstavnik "narodnih kurvi" I nije relevantna za poredjenje.Elitne kurve su bivsi I sadasnji top modeli,znaci prvo pojavom svojom odaju takav utisak,a uz to pricaju po nekoliko svjetskih jezika.U ovom poslu ko I u svakom je potrebno uloziti u svoj imidz,nije dovoljno samo napumpati usne I staviti silikone.Nesto je I u obrazovanju.O tome pricam.E tu je razlika.Bez uvrede
E pretjera ga ti sad .Ne znaju nas da govore i pišu a ne druge jezike..
Nema ga da nije bio kod njeSto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.
Romeo zaprosi Juliju,mozda i ona tebe voli.Mostar danas i sutra
066-141-783 whatsapp
Crnka
Nije Elki zlo![]()
Sutra ponovo MOSTAR ovaj put se druzimo od 14:00![]()
Iskljucivo wapp: 063177989
Ma puno Photo shopa, na fotkama jako mlada a video onako, fina ali neprivlačna ...Ovo valjda drugi profil ali ista je osoba i isti je broj a ima i review:
Druze ne pisi ime i prezime cure, nije ni cudo da ti niko ne da broj, rastjerat cete i ovo malo cura sto valjaju...cccJEL IMA NEKO BROJ OD SVETLANE ZUNIC CECE,imam i ja par brojeve pa mozemo razmijenit
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|