anoniman_TZ
Active member
Ložiš me opasno, polizao bi ti šupak, i gutao spermu...moćan si jebačMiran mi budi nemoj da te moram vezati..
Svako dobro pile moje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ložiš me opasno, polizao bi ti šupak, i gutao spermu...moćan si jebačMiran mi budi nemoj da te moram vezati..
Svako dobro pile moje![]()
Ložiš me opasno, polizao bi ti šupak, i gutao spermu...moćan si jebač
Hajde odgovori na poruku dok smo blizuOna sad radi nokte
Ma drug moj vidi ovako ja ti mogu samo dobronamjerno prijateljski reci jednu stvar svi mi dobro znamo da se sve vrti oko para cijeli svijet tako funkcionise ali isto tako moras znati da se ljubav nemoze kupiti nikakvim parama znaci nema tih para ne postoje na ovom svijetu jednostavno to mora da se desi da bude obostrano i druga strana da osijeca isto da ima neke hemije izmedju dvoje a tek poslije toga dolazi sve ostalo i pare i zajednički život jer da je ljubav STVAR svak bi je kupio malo se opusti ohladi glavu dobro razmisli kako i sta dalje zivot je pun izazova pozitivni stvari uzivaj u njemu i svako dobro...Ok necu vas vise smarati
Samo ovo je bio nekako najbezbolniji nacin da joj bar malo vratim za njene lazi
Jer joj nikad ne bih mogao nauditi
Budite mi ok..Dabogda svi imali novca i srece i sto vise zena![]()
500 eura pola sata...jbg sve je poskupilo
Koliko naplacujes to zadovoljstvo
TrandzaJel bio ko kod ove u Velesicima djeluje prijatno kaze 30 god
Mozda je Adelisa. Pisali su o njoj061316634
Zanima me dali je neko bio kaze radi na Skenderiji njen smjestaj 20 godina
150 pola sata 200 sat..
Pozz jel ima neko kontaktPozzz dali imas broj od te Sabine iz Srebrenika
Jesi li bio ? Kakva je ?061316634
Zanima me dali je neko bio kaze radi na Skenderiji njen smjestaj 20 godina
150 pola sata 200 sat..
Nisam isao...samo se javio sad za sad..ali imam namjeru otici pa vidjet cemo kako sta..Jesi li bio ? Kakva je ?
Covjek pokusava reci da je bio izmanipulisan od druge strane.Zasto bi kupoblvao ljubav,zdrav,prav ne fali mu nista.Kad volis nekoga uradio bi sve za tu osobu,sto je on I uradio.Samo se druga strana nije drzala datih obecanja.To je sve.Tako da "Prodavacice ljubavi" su ustvari prodacacice sexa,koje kad skontaju da ih je neko zavolio postanu "Prodavacice ljubavi"sve dok ih druga strana finansira za lagodan zivot sto prvu stranu dovede do ludila kad shvati da je kap u moru naivnih koje doticne koriste u 4 zida obecavajuci ljubav,brak itd.Nije bez razloga ljut to vam tvrdim.U pravu ste u smislu da ovaj forum sluzi samo za ponudu I potraznju,I treba se drzati toga.Ali pouka njegove price je da vi drugi ne nasjednete na lazi doticnih dama,ne sprijateljujete se s njima I ne dao Bog zaljubljujete!!!Svako dobro svimaMa drug moj vidi ovako ja ti mogu samo dobronamjerno prijateljski reci jednu stvar svi mi dobro znamo da se sve vrti oko para cijeli svijet tako funkcionise ali isto tako moras znati da se ljubav nemoze kupiti nikakvim parama znaci nema tih para ne postoje na ovom svijetu jednostavno to mora da se desi da bude obostrano i druga strana da osijeca isto da ima neke hemije izmedju dvoje a tek poslije toga dolazi sve ostalo i pare i zajednički život jer da je ljubav STVAR svak bi je kupio malo se opusti ohladi glavu dobro razmisli kako i sta dalje zivot je pun izazova pozitivni stvari uzivaj u njemu i svako dobro...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|