Pa eto ti crnka, Sofijina drugarica, ona radi danas na StupuMa neće nego evo pokušavam skontat je li to ta Sofija? Je li ima sise i dupe ta o kojoj vi pišete?
Ona ima vece prirodne grudi...i sve ostalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto ti crnka, Sofijina drugarica, ona radi danas na StupuMa neće nego evo pokušavam skontat je li to ta Sofija? Je li ima sise i dupe ta o kojoj vi pišete?
Nisam Danas u Sarajevu, u Mostaru sam.Pa eto ti crnka, Sofijina drugarica, ona radi danas na Stupu
Ona ima vece prirodne grudi...i sve ostalo
Nemoj na Sofiju, ona nije lijepa i nema sise ni dupe. Poslusaj kolegu Geja.Nisam Danas u Sarajevu, u Mostaru sam.
Je li se može s njima dogovoriti termin unaprijed dosta pa da ja tada dođem u Sarajevo, na Sofiju mislim.
Ma jebo njega, ja samo kažem šta je meni čovjek rekao, nedavno je bio kod nje. Ali ja vidim šta raja ovdje piše tako da ne mogud a ne odem u Sofije, moram to vidit i probat haha.Nemoj na Sofiju, ona nije lijepa i nema sise ni dupe. Poslusaj kolegu Geja.
Cuj anal.Ti bi brate za 150km sve i sve bez kondoma ako moze ikako.Pa daje li ona anal oral I ostalo, šta je uključeno u tih 150KM? Ne znam koliko naplaćuje da mogu skontat šta mogu platit
Nisi skontao brate, ja Pitam šta joj je uključeno u taj osnovni paket, i koliko se plaća dodatno ako može anal it'd.C
Cuj anal.Ti bi brate za 150km sve i sve bez kondoma ako moze ikako.
Prostitucija je ovo bolan nije ti to cura pa da umaces pola dana.
Jedan metak i vozi.Ni jedna te lickati nece nego ti nabije kondom umocis e sad koliko zi vispren i izdrzljiv do tebe je..
Stavis kondom umocis i eto.To ti je paket.Nisi skontao brate, ja Pitam šta joj je uključeno u taj osnovni paket, i koliko se plaća dodatno ako može anal it'd.
E pa to je to, napokon odgovor kakav sam čekao. A što se tiče higijene i sigurnosti, mene je toga strah jer sam nov u ovom sportu, znam da ide kondom i sve ali opet prostitutke su to šta ja znam, ako je nudila dirnem dolje može li me zaraziti čim hahahStavis kondom umocis i eto.To ti je paket.
A sto se izgleda tice ukusi su razliciti.
Nekome je bitan izgled u faci,nekome sise i dupe,neko ocekuje misicu neko silikonusu u sustini za 150km neces pogrijesiti a bolje i nema.
Dobra roki ko bombon ako je ko na slikama.Hm,ta mi se sviđa. Jeste da se zove Karina
Zamisli odradiš je i pohvališ se frendu da si polizao karinu od do
Role nemoj se podcjenjivat, kad se vidis u ogledalu sta osjecas, ja bi nekad sam sebe zaskocio da mogu.Ona mi je dala 10 Roki , bezveze mi da sam sebe ocjenjujem. Sad ne znam kakvi su bili ovi poslije mene
Jbg,treba je high level.Ilma se u Bgu opasno "provodi" s crncima
Al izgleda je loze crne gedoreJbg,treba je high level.
Sa Stanijom je u paru b'raz to se više ne može platiti
Ma ništa joj nije specijalnost buraz.Pa šta joj je specijalnost da je baš takav level? Dobro se jebe, puši ili sve? Kolega moj je bio kod nje ali kaže da nije bilo nikakvog kontakta,nit lizanje nit pušenje,ništa samo umočio i svršio. 15min.
Je li ima ona neke pakete usluga?
One reče da je meni se čini platio 150 km sad ne znam koliko je to vremena i šta uključuje
Jako uska..Ma ništa joj nije specijalnost buraz.
Kondom ok,pušenje ništa specijalno,čak i nije nešto posebno nagodna za ispuniti neke light zahtjeve. Ne znam,možda mala nije moj tip ko zna?
Jedino što bih kod nje pohvalio je to što je uska..
ja jednu mostarku nisam htio jebat cim nam je u drustvu rekla kako se u italiji jebala s crncima, aka hodajucim infektoidnim humanoidima. bljak! da mi je 6 cistih testova donila, nema sansone...Ilma se u Bgu opasno "provodi" s crncima
Samo nemoj lizat i sve okE pa to je to, napokon odgovor kakav sam čekao. A što se tiče higijene i sigurnosti, mene je toga strah jer sam nov u ovom sportu, znam da ide kondom i sve ali opet prostitutke su to šta ja znam, ako je nudila dirnem dolje može li me zaraziti čim hahah
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|