Gabriel3112
Active member
Ta Hercegovka stalno izvan HercegovineZgodna crna hercegovka u banjaluci..063763545...poziv..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta Hercegovka stalno izvan HercegovineZgodna crna hercegovka u banjaluci..063763545...poziv..
Sto se mala nakofrčilaI ti se mala digla
Sto se mala nakofrčilaI ti se mala digla
U Hercegovini je skoro pa nevina. Malo pukao himen na tjelesnom, preskačući preko kozlića...Ta Hercegovka stalno izvan Hercegovine
Ako je iznad sebilja nekih 300-400 metara s lijeve strane, bjezi glavom bez obzira. Momak ceka ispred, ona mu pare baci kroz prozor, unutra prljavo, ne radi svjetlo, nema kupatila, maramica … Bjezi!Neko bio sa plavušom, 28 godina negdje je na Baš čaršiji?
Isto me zanima iskustvo sa onom crnkom sa super oglasi, javni su joj brojevi
U Sarajevu sam narednih dana a do onih što se stalno spominju je teško doći hah
Mislim da je ta,znaci tu samo belaj može biti..hvala ti punoAko je iznad sebilja nekih 300-400 metara s lijeve strane, bjezi glavom bez obzira. Momak ceka ispred, ona mu pare baci kroz prozor, unutra prljavo, ne radi svjetlo, nema kupatila, maramica … Bjezi!
Kad je DobojDanas Sarajevo
061025584
Sara
Od domaćih teško, jer najave da su dva dana u nekom gradu i svi navale, za to ćeš mislim ipak morati posjetiti neku strankinju, bude ih EGE-u dobrih i ljubaznih.Čitajući komentare o curkama pade mi napamet pitanje ima li ijedna od njih koja ne prima pacijente kao zubarica, nego u normalnim intervalima koji podrazumijevaju da dodjes u cisto i prozraceno,ona sredjena i otusirana s parfemom na sebi i da pred vratima ne naidjes na drobatog i dlakavog koji navlači hlače i kopča remen u hodu...?
SmarasA sa ovom jel iko bio, i njoj sam slao sliku, jel dobra ko na slikama?
Stooo?Smaras
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|