BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Vjerujem da si joj se odmah javio u privatne kad si joj vidio slike hahaha
Brate iskreno ne mogu da vjerujem da ti ona uzima pare i levati te ja nebih spao na nju da jebem znam curu vrlo dobro i nju i sofiju ko su sta su al nikad nebih otisao kod njih i to da platim za njih kad bolje cure pokupis u izlasku a njoj ajd i da platis nije problem nego te jos podcjenjuje i pravi budalom sprda se sa ovim ovdje na forumu sto sline za njima

Brate iskreno ne mogu da vjerujem da ti ona uzima pare i levati te ja nebih spao na nju da jebem znam curu vrlo dobro i nju i sofiju ko su sta su al nikad nebih otisao kod njih i to da platim za njih kad bolje cure pokupis u izlasku a njoj ajd i da platis nije problem nego te jos podcjenjuje i pravi budalom sprda se sa ovim ovdje na forumu sto sline za njima
Ni ja evo iskreno sad se kajem.. Trenutno je cuga prije tekme i odoh do ove brazilke..
Das nekome boga oca i on te laze..Fuj..
Nije trebalo ovako ispasti al dosta je bilo..
Ja zivot na kocku stavljao zbog nje..zna ona sta sam radio i kako lako do love dodjem
I nikad mi nije problem bio dati joj sve..ja bih gladan bio ako treba.Al sad je gotovo za sva vremena..Zao mi je nje..Al nek se sad snalazi..Balave je levati za 150 km i to kad joj daju ko da su boga dali jer jedva odvoje..A ja budala za veceru s njom dam 800km

Ni ja evo iskreno sad se kajem.. Trenutno je cuga prije tekme i odoh do ove brazilke..
Das nekome boga oca i on te laze..Fuj..
Nije trebalo ovako ispasti al dosta je bilo..
Ja zivot na kocku stavljao zbog nje..zna ona sta sam radio i kako lako do love dodjem
I nikad mi nije problem bio dati joj sve..ja bih gladan bio ako treba.Al sad je gotovo za sva vremena..Zao mi je nje..Al nek se sad snalazi..Balave je levati za 150 km i to kad joj daju ko da su boga dali jer jedva odvoje..A ja budala za veceru s njom dam 800km
Kakva je to vecera za dvoje od 800 maraka? Jedino da ste jeli jastoge i pili Dom perignon.

Dam joj prijedlog da kad hoce da ide raditi u Mostar B.Luku ili Tuzlu da mi se javi..ja cu joj platiti idemo zajedno dva tri dana dam joj 5.000 ili 10.000km niko je ne mrcvari ne balavi hodamo po gradu..ali ona kaze vec dogovorila hahah...pa mi se jada nije bilo posla...eto sad idi..

Dam joj pare nek radi s njima sta hoce..
Volio je brate
Priznao sam to jos prosle godine ovdje na forumu 😎
Znas li koliko je jos rakvih na forumu,ti si ako nista imao muda I priznao sve.Najmanje sto ona moze uraditi je da ti se javno izvini ako nista ovdje kao sto si ti otvorio dusu.Ali njoj je ocigledno to veci blam da uradi nego sto je zabrinjavaju slike koje kruze.Podrska drug

Znas li koliko je jos rakvih na forumu,ti si ako nista imao muda I priznao sve.Najmanje sto ona moze uraditi je da ti se javno izvini ako nista ovdje kao sto si ti otvorio dusu.Ali njoj je ocigledno to veci blam da uradi nego sto je zabrinjavaju slike koje kruze.Podrska drug
Sve je njoj uvijek bilo vaznije od mene..I sad mi je krivo sto kruze te slike..vjeruj da koliko sam ljubomoran bio nisam htjeo ni jedan jedini profil da joj zapratim da joj ne ljubomorisem..zbog nje ostavio drustvo..ostavio svu raju s juga Grbavice..bratu u bolnicu nisam isao zbog nje..ona mi bila najbitnija..Uvijek u mislima svaki sekund..A ja njoj samo kad joj zatreba novca..Al danas mi je pala u ocima za sva vremena 😎

Pa zamislite samo ovo..Sinoc mi nabroji sta joj sve treba i koliko i za sta.. ukupno nekih 2140km koliko sam skapirao..nije problem imam to i zaokruzim na 3000 da joj ostane..I cekam kad ce mi stici poruka od nje da se vidimo i da joj to predam kao iznenađenje..al kurcina stize poruka od havera koji zivi u tom haustoru da trenutno je tu i garant se karindja sto brat rece s nekim dedama...sta tu uraditi..samo poslati poruku da je fuj..vazno se jebati s nekim seljacima iz pickovca mozda iz Viteza hahah 😎 fuj
Nastavi al bez mene 😎
Moj Elki sve ti je brat govorio..

Zna ona ne bih ovdje o tome koliko i za sta sam joj sve davao..nebitno jel radila ili ne..uvijek se mogla osloniti na mene..njoj hvala sto sam zbog nje prestao raditi neke stvari koje nisu za foruma..ali nema vise nas..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh