BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Poslije ovakve recenzije ja bih nju sad oženio 😀
Zamisli ako je ovo sve istina sto pise da mu je bez gumice pusila,ko ju je sve karao do sada,kakve sve spodobe I pogastine.Hepatitis u najavi ono..I ti bi je zenio.Stvarno ne znam jeste li glupi samo ili slabo obrazovani,ali ovo nije za hvaljenje.Vec knjizicu u ruke I pravac u zaraznu,savjet za glumca iz filma.Sad ne znam je li film iz b ili produkcije,jer ako je b.....

Nisu mi jasne ni ove kurve sto daju da im neko lize pickicu.I to je nacin prenosenja zaraze.I mi da idemo u Evropu.😂
Kao radi oral sa kondomom,a on njoj oral bez,jer se njoj to gadi.A svejedno ko kome ako je bez,prenosite virus jedno drugom.Inkubacija I do pola godine traje dok ne shvatite da niste dobro.Ali vi ste toliko napaljeni s jedne strane,I trcite za parama s druge strane da vas boli kurac za vlastito zdravlje

Kao radi oral sa kondomom,a on njoj oral bez,jer se njoj to gadi.A svejedno ko kome ako je bez,prenosite virus jedno drugom.Inkubacija I do pola godine traje dok ne shvatite da niste dobro.Ali vi ste toliko napaljeni s jedne strane,I trcite za parama s druge strane da vas boli kurac za vlastito zdravlje
To je ono kad vidite u citulji lik sa 30,znali ste ga,kako jbt umro tako mlad/a...bio je zdrav...Nije bio zdrav!

To je ono kad vidite u citulji lik sa 30,znali ste ga,kako jbt umro tako mlad/a...bio je zdrav...Nije bio zdrav!
Za kraj...vi budete sa njih u prosjeku 10-20 godisnje,a ona za to vrijeme promijeni oko 1000 partnera.Statisticki je dokazano da minimum 5 % njih ima neku zarazu,sto je od 1000 minimalno njih 50.Sta mislite da je ona sa svima imala zasticeni sex,ili je nekima pusila bez I dala da joj lizu.A dolaze im od advokata do narkomana.I mlado I staro.Cak I da je zarazena bas ce vam reci.Tad ce jos vise raditi da zaradi za lijekove

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh