Ja joj pisao,mislim da je prevaraImas li link fb profila od te danijele lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja joj pisao,mislim da je prevaraImas li link fb profila od te danijele lp
HvalaDanijela Daca
Danijela Daca je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Danijelom Dacom i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga...www.facebook.com
nije valjda dotle došlo da smo sve pobjegle u toplije krajeveSuša je u bosni, nema ništa, katastrofa
Sta kaze?Ja joj pisao,mislim da je prevara
Traži bon tako da je valjda jasno sta jeSta kaze?
Još jedan kladioničar dakleTraži bon tako da je valjda jasno sta je
Izgleda da jeste. Ponuda za glavni grad katastrofa, mogu zamisliti u manjim kako je.nije valjda dotle došlo da smo sve pobjegle u toplije krajeve
Ja ne pamtim za zivota da je ovakva katastrofa bila sto se tice Sarajeva…evo vec par mjeseci cak ni strankinja dobra da naleti. Ove poznate domace nije vrijedno ni spomenuti a kamoli otici, sve raspale narkomanke.Izgleda da jeste. Ponuda za glavni grad katastrofa, mogu zamisliti u manjim kako je.
Ukucas studio_black_gold na instagram radi obrve masaze i ostalo i vidit ces je na slici bjeli kaput ruke u dzepovimaIma li ko kakvu sliku te Crnke, da vidim zasto se ovoliko raspravlja o njoj? Tijelo, normalno, ne lice. Mora biti nesto pa je toliko vole i mrze.
Jbg umjesto u inbox ja ovdje odgovorih ako moze kakav admin nek obrise posto meni nemozeUkucas studio_black_gold na instagram radi obrve masaze i ostalo i vidit ces je na slici bjeli kaput ruke u dzepovima
Brate gdje ces to napisati,na kvarno kao da si joj ime I prezime stavio I kao slucajno.Svi mi znamo sve ove cure,ali im ne otkrivamo identitet.Sad ga jebi sto se kaze I da se brise kasnoJbg umjesto u inbox ja ovdje odgovorih ako moze kakav admin nek obrise posto meni nemoze
Evo ti ranije objave,znaci nije slucajno ovo bilvaj put si inicijale naveo cureTi ili si neki lazni profil pa sama sebe
hvali M.R ili nikad picke nisi vidio pa ti ona najljepsa
Ili ova objava ocigledno imas nesto protiv njei vjeru i ime i prezime i adresu i broj telefona sta ti jos treba
Hahahahaha jebote ti kod svake sto si bio uz recenziju ide I ime I prezime,ne vjerujem sta citamMilica vukadinovic je ova
Poslije ovakve recenzije ja bih nju sad oženio
"Eh, krenut ću od dogovora. Malo sporo odgovara na poruke, al se isplatilo čekati, pošalje ti slike na wp jer joj je lice blurano na sajtu. Dogovor je bio u 20:00, međutim ja sam poranio i došao u 18:40 i rekla mi je da ne slobodna za 20 minuta, dala mi je lokaciju i ulaz. Otvara brata, prelijepa još ljepša nego na slikama, osmijeh savrsen i zubi, dočekala me u zeleno crnom vešu, poljubila na ulazu i odvela u sobu. Ja se otuširao ona pitala hoćemol poslije ili prije zajedno, ja sam izabro poslije. Udjem u sobu, ljubili smo se jedno 5 minuta. Onda ga je pušila bez kapice, deepthroat savrsen, onda sex, može svaka poza nudi sama koju hoces, najvise volim kaubojku i tu smo proveli najvise vremena, i izmjenjali smo poza, i kaze zelis li me jebat u kupatilu i pristao sam, prvo je digla jednu nogu na umiovanik, pa smo presli na šolju gdje mi je okrenula leđa i ludački se nabijala, al ja imam provlem da se unervozim i nmg svršit, onda poslije toga opet u spavacu i doggy i bilo je proslo 30ak minuta i mislio sam da ce me pozurit jer je vrijeme isteklo, ništa ona, i ja onda nakoj 5-6mibuta pitam da ga puši opet i tako pušila još i dopusgi mi da je ispoljevan po sisama, nakon toga tuš zajedno maženje ljubljenje. Izgled 10/10"
Kredit za recenziju ide clanu: capoditutti
Evo jedna nova recenzija za BiH, nema ih puno ali polako se sirimo
Imate vise recenzija u Telegram grupi: https://t.me/+L5gYv_8H-zdjZThk
Tel: 064/677-677
|
|
|
|