Ma Ana izgovori vise to sudbonosno DA pa kud puklo da pukloA vidi tek Intera..Poluvrijeme vodi 0-5..ma sve krenulo prijatelju..jos da ozenim Crnku i moze putin svecano pritisnuti to crveno dugme hahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Ana izgovori vise to sudbonosno DA pa kud puklo da pukloA vidi tek Intera..Poluvrijeme vodi 0-5..ma sve krenulo prijatelju..jos da ozenim Crnku i moze putin svecano pritisnuti to crveno dugme hahahha
Sto bi rekle kolege s bbc-a reci ce "How yes no" iliti u prevodu "Kako da ....Ne"Ma Ana izgovori vise to sudbonosno DA pa kud puklo da puklo
Pa mene moze samo moja zena sprijeciti da ti ne dodjem na terminMostar, danas od 17:00 - 22:00
WA poruke +387 63 821 030
I molim Vas bez dosadnih pitanja, posebice ako ste pisali prethodno 15x i niste dosli. Vise necu odgovarati na te poruke.
Također, ko se ne pojavi na termin biti ce javno objavljen.
Odes sa zenom,platite popola,uzivo se varate I niko nije kriv....Pa mene moze samo moja zena sprijeciti da ti ne dodjem na termin
kakva su iskustva sa simonom jel profi masaza ili ?odkad se simona jebe zar nije samo masaza i drkica
A sljedeci put povedes citavu familiju da je deru sat...to je 2 km po osobiOdes sa zenom,platite popola,uzivo se varate I niko nije kriv....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|