BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

I samo naprijed drug nije život jedna žena puno je 8 god da tugujes za njom moras podvuc crtu život ide dalje život brzo prolazi niko nije vrijedan toga vjeruj mi kazem ti iz vlastitog iskustva
Nekom sam isprico sve ovo, ima tu jos jbga necu sad ovdje romane, kaze on meni tebi je jesenje izgleda da kupis sebi sator i opremu za kampovanje i da se povuces negdje duboko u sumetinu neku nema tebi spasa nisi ti za civilnog zivota onako hladno mrtav ozbiljan.

Nekom sam isprico sve ovo, ima tu jos jbga necu sad ovdje romane, kaze on meni tebi je jesenje izgleda da kupis sebi sator i opremu za kampovanje i da se povuces negdje duboko u sumetinu neku nema tebi spasa nisi ti za civilnog zivota onako hladno mrtav ozbiljan.
Rijesenje je da stanes ispred ogledala i kazes sam sebi istinu.
Popricas sa strucnim licem ili nekim neutralnim.
Javi se u pp. Slobodno

P.S.
Verige club u Lukavici, nije jebo ko nije pitao. Vrh

Neko je tražio nedavno broj od Ehlimane, vjerovatno mu zadnji puta nešto ukrala 😁
Evo broj za sve one koji žele biti pokradeni 😉
060/321-9946

Pozz, ukoliko nekoga iz Herce zanima senzualna masaža sa ručno, oral , 130 km..Samo Mostar i Medjugorje,...Samo normalni , odvratni off..Kontakt samo na 063847581...

Jest meni jedna role izgleda ne mogu se iscupat koliko god sam pokusavo, jbt ja sam nju zvao jednu noc jedno 80 puta iako je udata, naroljo se jbga
Ma drug moj vidi jednu stvar ja ti mogu onako prijateljski kazati niko jos nije nasao utjehu u alkoholu i kurvanju sa drugim ženama to je samo trenutno ti moras sam sa sobom to rascistiti sve ti iz glave polazi psiha je glavna moras biti jak jednom zauvijek stavit tacku i nastaviti dalje život je pun izazova i pozitivni stvari upoznaces neku drugu bolju vjeruj mi samo sam sa sobom nikakav alkohol nista drugo ti nemoze pomoci samo ti sam sebi...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh