SmarasA sa ovom jel iko bio, i njoj sam slao sliku, jel dobra ko na slikama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SmarasA sa ovom jel iko bio, i njoj sam slao sliku, jel dobra ko na slikama?
Stooo?Smaras
Sta se smijesTRAZIM UZ OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO DAMU STARIJU ILI MLADJU SAMO STO STOJE PORED PUTA ZA VECERAS ILI SUTRA 100 % DISKRETNO BROJ OZBILJAN U PP
Zato sto JA necu da dijelim broj javno. Ako ona to zeli, napisace. Kao drugo cura dobije 50 glupih poruka, smarajucih (te kakva si, sa kondomom, bez kondoma, 10 slika itd)i naredni dan promjeni broj. Ozbiljni sw dogovore u par rijeci. Par upita je bilo i za Hercegovku. Cura je sto se tice dogovora vrh, syo je meni vrlo bitno, ljubazna, prijatna, ne pozuruje, tijelo mrsavije, nije misica u licu ali Boze moj, nismo ni mi savrseni.A zasto jednostavno ne napises br svima.
Da te ne pitamo pojedinacno ,da pises u pp?
Mislim da svima odgovara Milf
Ona mi je dala 10 Roki , bezveze mi da sam sebe ocjenjujem. Sad ne znam kakvi su bili ovi poslije menePa kakav si roki nako sa izgledom od 1 do 10, objektivno, necu ja iza svakog krhat, zato ja i idem kod ovih sto traze sliku. Izvini nemoj se uvrijedit.
Ona mi je dala 10 Roki , bezveze mi da sam sebe ocjenjujem. Sad ne znam kakvi su bili ovi poslije menePa kakav si roki nako sa izgledom od 1 do 10, objektivno, necu ja iza svakog krhat, zato ja i idem kod ovih sto traze sliku. Izvini nemoj se uvrijedit.
Jbga jesil sreo ikog u blizini njene rezidencije?Ona mi je dala 10 Roki , bezveze mi da sam sebe ocjenjujem. Sad ne znam kakvi su bili ovi poslije mene
Posteno i korektno.Zato sto JA necu da dijelim broj javno. Ako ona to zeli, napisace. Kao drugo cura dobije 50 glupih poruka, smarajucih (te kakva si, sa kondomom, bez kondoma, 10 slika itd)i naredni dan promjeni broj. Ozbiljni sw dogovore u par rijeci. Par upita je bilo i za Hercegovku. Cura je sto se tice dogovora vrh, syo je meni vrlo bitno, ljubazna, prijatna, ne pozuruje, tijelo mrsavije, nije misica u licu ali Boze moj, nismo ni mi savrseni.
Nisam, cura radi svoj posao profesionalno. Napravi razmak između musterija. Nije kao ove nase, cast izuzetcimaJbga jesil sreo ikog u blizini njene rezidencije?
Nisam, cura radi svoj posao profesionalno. Napravi razmak između musterija. Nije kao ove nase, cast izuzetcimaJbga jesil sreo ikog u blizini njene rezidencije?
Baš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom nextNisam, cura radi svoj posao profesionalno. Napravi razmak između musterija. Nije kao ove nase, cast izuzetcima
Nije to roki problem nego necu da odem gore i da nekog cvimbu vidim na vratima. Sam cu se okrenit i na kafu...Baš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom next
Mnoge se i ne istuširaju između nego samo vlažne maramice i pucaj...
Dobro vece i dovidjenja.
Bitno je da su vlazne hahaBaš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom next
Mnoge se i ne istuširaju između nego samo vlažne maramice i pucaj...
Brate nemam ja želudac da bih mogao biti u intimnom odnosu sa djevojkom koja ne vodi računa o higijeni.......... Ima ih prime i ove u .... svega se nagledalo i proslo tako da...jebaji ga ne bih dalje...al bratee sjetite se pocetka korone i prvo je nestalo toalet papira bog te j...
Znaci 85 do 90 % ljudi poslije sranja ne pere guzicu nego samo omlate papirom i ajmoo..
Tako da je o cistoci suvisno ima svega i jebes ga..sutra kad zasvrbi ne pitaj se odkud i kako..
Elki
I ja bih volio tu informaciju ako mozeKakve su ove u Holiday u Sarajevu , jeli bio neko ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|