BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

A zasto jednostavno ne napises br svima.
Da te ne pitamo pojedinacno ,da pises u pp?
Mislim da svima odgovara Milf😀
Zato sto JA necu da dijelim broj javno. Ako ona to zeli, napisace. Kao drugo cura dobije 50 glupih poruka, smarajucih (te kakva si, sa kondomom, bez kondoma, 10 slika itd)i naredni dan promjeni broj. Ozbiljni sw dogovore u par rijeci. Par upita je bilo i za Hercegovku. Cura je sto se tice dogovora vrh, syo je meni vrlo bitno, ljubazna, prijatna, ne pozuruje, tijelo mrsavije, nije misica u licu ali Boze moj, nismo ni mi savrseni.

Zato sto JA necu da dijelim broj javno. Ako ona to zeli, napisace. Kao drugo cura dobije 50 glupih poruka, smarajucih (te kakva si, sa kondomom, bez kondoma, 10 slika itd)i naredni dan promjeni broj. Ozbiljni sw dogovore u par rijeci. Par upita je bilo i za Hercegovku. Cura je sto se tice dogovora vrh, syo je meni vrlo bitno, ljubazna, prijatna, ne pozuruje, tijelo mrsavije, nije misica u licu ali Boze moj, nismo ni mi savrseni.
Posteno i korektno.
Ali po cemu ti procjenjujes kome ces dati br. u pp .?
Mozda bas neko kome das ima takva glupa pitanja.
Cisto me samo zanima.

Baš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom next 😅
Mnoge se i ne istuširaju između nego samo vlažne maramice i pucaj...
Bitno je da su vlazne haha
Bas ono kad osjetis smrad nekog kvazimoda koji je prije tebe karindjo uaahhahaj fuj..a jos ostala mu bala dok je balavio po sisama aaa hahaha.. dobro smo svi zivi i zdravi aaa hahaha 😎🤣

Elki😎

.....🤐🤐.... Ima ih prime i ove u 🧑‍🦽.... svega se nagledalo i proslo tako da...jebaji ga ne bih dalje...al bratee sjetite se pocetka korone i prvo je nestalo toalet papira bog te j...
Znaci 85 do 90 % ljudi poslije sranja ne pere guzicu nego samo omlate papirom i ajmoo..
Tako da je o cistoci suvisno ima svega i jebes ga..sutra kad zasvrbi ne pitaj se odkud i kako..

Elki😎

.....🤐🤐.... Ima ih prime i ove u 🧑‍🦽.... svega se nagledalo i proslo tako da...jebaji ga ne bih dalje...al bratee sjetite se pocetka korone i prvo je nestalo toalet papira bog te j...
Znaci 85 do 90 % ljudi poslije sranja ne pere guzicu nego samo omlate papirom i ajmoo..
Tako da je o cistoci suvisno ima svega i jebes ga..sutra kad zasvrbi ne pitaj se odkud i kako..

Elki😎
Brate nemam ja želudac da bih mogao biti u intimnom odnosu sa djevojkom koja ne vodi računa o higijeni.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh