BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav...posto ovde ima devojaka koje citaju,nek se same jave ako se pronadju u oglasu...A musku ekipu molim za dobru preporuku...
Posto muz i ja vec dugo trazimo devojku za nas prvi sex u troje,ali bezuspesno,probali bi i ovim putem.
Prvo da naglasim da imamo i nekih uslova.
Posto bi nam bilo prvi put,zaista ne bi voleli da nam bude i zadnji,jer zelimo lepo iskustvo
Samim tim bi devojka- zena trebala da voli to,i da uziva u istom.( naravno da ce biti placena)
Drugo,posto bi mi sex imali,a znate kakav ide u zmz trojci,trebalo bi bez kondoma,a to znaci da cura stvarno mora biti cista u svakom smislu( i od bolesti)
Ako ima neka da se pronasla,ili neka da je vi znate,nek se javi ili javite.
STo se nas tice,bice joj lepo,potrudicemo se 😊
Eto,bas bi vam bili zahvalni na pomoci...
Pozdrav...

Pozdrav svima, novi sam ovde, imam jedno pitanje, da li je neko od vas placao usluge preko Eneba sajta, djevojka pod imenom Hannah, prijavljena u Mostaru kaže da je u Banja Luci, sajt na kojem se nalazi u prilogu, hitno mi je pa ako neko ima iskustva sa ovim da mi javi. Hvala puno.

Druze prevara je u pitanju.
Sve sto nije placanje kesom na ruke je prevara.
Pa vidis li slike, obrati paznju da detalje majka mu stara.

Pozdrav...posto ovde ima devojaka koje citaju,nek se same jave ako se pronadju u oglasu...A musku ekipu molim za dobru preporuku...
Posto muz i ja vec dugo trazimo devojku za nas prvi sex u troje,ali bezuspesno,probali bi i ovim putem.
Posto bi nam bilo prvi put,zaista ne bi voleli da nam bude i zadnji,jer zelimo lepo iskustvo
Samim tim bi devojka- zena trebala da voli to,i da uziva u istom.( naravno da ce biti placena)
Drugo,posto bi mi sex imali,a znate kakav ide u zmz trojci,trebalo bi bez kondoma,a to znaci da cura stvarno mora biti cista u svakom smislu( i od bolesti)
Pozdrav...
Treba hrabrosti sa sex bez kondoma sa ovim domacim prijateljicama.

Pozdrav...
Odmah za oko zapinje to da bi BILA PLAĆENA, a za to ne treba nudit novce jer i bez tog ima puno žena koje bi se priključile zgodnom paru. Tako da, ovo je vjv test ko će se javiti.😉

pozdrav jel iko išao kod djevojaka sa eurogirla kod ovih azijatkinja, slike su vrh a kakve su one ?? jel iko ima iskustva bile su u Sarajevu. pozdrav

a kako policija ne moze tu nista da ucini da stane u kraj ?
Da stane cemu u kraj?
Fakat postavis pitanje u kojem impliciras da policija treba da se umijesa, i treba da sankcionise nekoga kome si ti svojevoljno uplatio xbon ( a uglavnom su to muskarci koju navuku nickom tipa nevina_18) sa pocetnom premisom da platis seksualne usluge koje su i dalje tabu i na sve to ilegalne??
Oj admine.

Hajde da sumiramo:
- ako ti picka trazi da uplatis xbon, najcesce je neka trulja na dandari ili frajer koji ce to lagano uloziti u kerove ili u zuto.
- cijenu, kao i svemu, odlucuje kupac, koliko je on spreman platiti ili misli da nesto vrijedi.
- masazu sa praznjenjem jaja radi par zena u sarajevu i za svaku imate brojeve, opis i komentare na forumu.
- ne jebite nikoga i nista bez kondoma. Ako ne zbog sebe, onda zbog one neke sljedece. Ne znaci da ces nesto zakaciti, ali bolje sprijeciti nego kroz glavic lijeciti. Nema smisla da u 2024. raste HPV velicine gljive na kurcu
- ribe koje se ovdje jave i ostave br, polako s njima, otjerat cemo sve aktuelne ili one potencijalne.
- i hajde malo angazmana, zarovite se na par portala, posaljite poruku, probajte pa podijelite iskustvo.
- i hajde da ne spamujete.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh