Ajdinludi33
Member
Jer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?Što se prije pomiriš sa tim lakše će ti biti. Pamet u glavu idući put.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?Što se prije pomiriš sa tim lakše će ti biti. Pamet u glavu idući put.
Nisi ni prvi a bome ni zadnji. Kakva crna policijaJer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
Nisi ni prvi a bome ni zadnji. Kakva crna policijaJer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
Već si levat tj. izlevatili su te prihvati to da si levat i život ide dalje, ovo vazi za sve levate prošle i buduće koji kupuju xbonove nekakvim oglasima.A jel moze policija da nadje preko broja telefona da prijavim ?
Daj broj da je zovemo mamu joj lopovskucao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Daj broj da je zovemo mamu joj lopovskucao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
Kakve tvoje firme sa takom pameti nemaš ni 10 kokoški , nemoj se sramotiti viseNije problem imam 10 firmi imam zarade preko 100k mjesecno ali volim uplatit malo ovako i zabavit se ugl sam davao sve na kes odmah ali ona je trazilai ja poslao kako neko ne moze skontat ko je iza broja i da mu neko dodje i resi to ?
Hahaahhahahahh e bašKakve tvoje firme sa takom pameti nemaš ni 10 kokoški , nemoj se sramotiti vise
Nije njemu do para nego neće da ga neko pravi levatom i budalomHahaahhahahahh e bašAko 10 firmi zaradi preko 100 k tanko je to burazeru, u dubiozi si
Da nije onaj Senad,m što Bingo drži
![]()
Dam pare inspektoru pa cemo vidjetTi Bgmi koda si pao sa Marsa pa neznas da je slanje tih xbonova cista prevara i sta ces ti sad tu kao nesto poduzimat ma daj nemoj bit smijesan znas kako kazu sam pao sam se ubio nego halali to i sljedeci put vise misli gornjom glavom
Dam pare inspektoru pa cemo vidjetTi Bgmi koda si pao sa Marsa pa neznas da je slanje tih xbonova cista prevara i sta ces ti sad tu kao nesto poduzimat ma daj nemoj bit smijesan znas kako kazu sam pao sam se ubio nego halali to i sljedeci put vise misli gornjom glavom
jbg nemam mozga zato rade u mene u firmi takvi poput tebe cmokKakve tvoje firme sa takom pameti nemaš ni 10 kokoški , nemoj se sramotiti vise
Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KMjbg nemam mozga zato rade u mene u firmi takvi poput tebe cmok
Nek rade sta god zele ali kako neko ako vara ne moze ga niko naci preko broja to ne mogu da razumijem ? sta sutra ja prevarim tebe i ne mozes me naci ? ne kontam...Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KM![]()
Nek rade sta god zele ali kako neko ako vara ne moze ga niko naci preko broja to ne mogu da razumijem ? sta sutra ja prevarim tebe i ne mozes me naci ? ne kontam...Zamisli sta ti zaposlenici tek rade, kad te ona naguzila za 50KM![]()
Popušio si ga jarane kod Mallory žestokoO mallory jesi li to ti? Ofajlo raspala![]()
Pozdrav drug moze li kontakt te crnke iz bugojna,Imam jednu dobru crnku u Bugojnu. Ima li neko da razmjenimo brojeve/kontakt
Popušio si ga ba kod Mallory skontaj višeO mallory jesi li to ti? Ofajlo raspala![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|