Cosa Nostra
Member
Ma kakvi tebra slabo ja to odigram..samo kad Inter igra..nego sam neke laganica ruke pa me novci hoce hahah a bude i poslova sa strane hahahDobio na kladionici , sinoc prošla liga prvaaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi tebra slabo ja to odigram..samo kad Inter igra..nego sam neke laganica ruke pa me novci hoce hahah a bude i poslova sa strane hahahDobio na kladionici , sinoc prošla liga prvaaka
ova mala sa stupa je iz boljakovog potoka i zove se ermanaHalo ljubljana...imas izgleda tri pisanja u evropu pa bi ti da izmisljas toplu vodu..koja je davno...stvorena...nemas potrebe da pises o licnoste...to je privatnost...pisi recenzinuo usluzi doticnih dama...uostalom niko nije savrsen...mozda si potrefio los dan...i sto razloga drugih...ali privatnost je privatnost...sta bi bio kada bi ONE...ispricale svohe...zgode...i nezgode..dakle bez ljutnje.. ako ne nogovara okreni i treazi dalje
Jsli moze broj, hvalaRaja, vezano za ovu malu sa Stupa sto je u Mostaru.
Iskreno, bio sam jako skeptican i sumnjicav vezano za nju. Mislio sam da raja pretjeruje sto je toliko hvali. Ali ljudi moji, mala je toliko gotivna, toliko prijatna, da je to za nepovjerovat. Mozes se sa njom dogovoriti sve na lijep nacin. Nije umisljena sekunde jedne. I stalno se smije, sto je bas prijatno.
Najiskrenije, SVAKA PREPORUKA za djevojku. Ali bas svaka preporuka.
to si ti polupao loncice...mislis mozda na ehlimanu?ova mala sa stupa je iz boljakovog potoka i zove se ermana
Napisao si negdje čini mi se fino recenziju o njoj i da jedva čekaš da je vidiš?, e sumnjam da ćeš je više ikad vidjet, kakvih sve klošara i bolesnika ima pa ja to nisam vidio nikad dok nisam saznaao za ovaj forumova mala sa stupa je iz boljakovog potoka i zove se ermana
hahaha jest Ehlimanato si ti polupao loncice...mislis mozda na ehlimanu?
Isto brate.Napisao si negdje čini mi se fino recenziju o njoj i da jedva čekaš da je vidiš?, e sumnjam da ćeš je više ikad vidjet, kakvih sve klošara i bolesnika ima pa ja to nisam vidio nikad dok nisam saznaao za ovaj forum
Daj broj hljeba ti,ako je mrsava visoka cura...To je varalica mrtve joj prcimhahaha jest Ehlimana
jest narkomanka samo pobeglaDaj broj hljeba ti,ako je mrsava visoka cura...To je varalica mrtve joj prcim
jest narkomanka samo pobegla
kaže ode po kondome i zbrisa
Jos uvijek fata na istu foru..kaže ode po kondome i zbrisa
Ne znam jednom je neko ovde javno postavio broj i tokmaci su pisali svasta i poslije nije htjela odgovorit nikom na taj broj...Da li se do Belme iz Rajlovca može doći na neki drugi način osim da se stane dolje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|