Imal ko brojMala sa stupa
Savrsenstvo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imal ko brojMala sa stupa
Savrsenstvo![]()
ko je peko, sta je reko. Debil si bio i osto, to ti kazem sto posto. Sad molim usuti jer uvalicu ti i tvrdi i kruti.To sto si reko na mom se peko.
Debilu
Mostarac ukini ovog bolesnika ziv bio
Sad sam ti bio kod mame i kaze fali joj 150 kmko je peko, sta je reko. Debil si bio i osto, to ti kazem sto posto. Sad molim usuti jer uvalicu ti i tvrdi i kruti.
Hah bijedo jesil skupio 150 kaemova za kurve hahako je peko, sta je reko. Debil si bio i osto, to ti kazem sto posto. Sad molim usuti jer uvalicu ti i tvrdi i kruti.
Nemam ja prebjene da me izvrnes naopako nece 10 maraka ispasti. Suplja ti je prica.Sad sam ti bio kod mame i kaze fali joj 150 km
Reko stara majko sin ti na kurve potrosio
Sifilisom zarazen a one nisu znale
Sjedi suti upade kruti.Nemam ja prebjene da me izvrnes naopako nece 10 maraka ispasti. Suplja ti je prica.
Cica mica gotova je prica, gdje mali jarici seru @Edvin88 u za veceru.
Glup si ko drotJa nisam Ivan, evo da kazem javno jasno i glasno doslo je do zabune. Ja sam Mara. Odmilja me zovue Mara
Hajde sad sinko baj baj, da ne bi govorio u guzu mi ga daj daj. A iz guze ti ga stavim u usta i kazem duvaj duvajGlup si ko drot
Hahah kakav maloljetni bolesnikHajde sad sinko baj baj, da ne bi govorio u guzu mi ga daj daj. A iz guze ti ga stavim u usta i kazem duvaj duvaj![]()
Gdje si Majo krava te ubolaCaoo <3 Sarajevo 23 god, promoterka, volim druzenja i provode![]()
Dee si Majo nogom se češalaCaoo <3 Sarajevo 23 god, promoterka, volim druzenja i provode![]()
Pa čitaš li forum, na svakoj stranici ti piše koje cure imaš u sarajevuAko ima neko broj telefona neke djevojke iz Sarajeva koja je raspolozena za zabavu, bio bih zahvalan
Čak i te cure pišu na forumu kad rade i opet pitatePa čitaš li forum, na svakoj stranici ti piše koje cure imaš u sarajevu
A sta ces druze i da se pojavi opet 10 ak extra djevojaka i da stave cijenu 200 km sat 100 pola..opet bi ovi s poderanim gacama pitali mozel jeftinije bar za 40 km pola sataSta se desilo pa da u sarajevo rade samo tri cetri relativno dobre zenske.
U ovom sportu sam aktivan od 2005 godine nekad vise nekad manje ali svake godine sam isao 10 tak puta.
Sijecam se da je bilo bas dobrih cura manekenski gradjenih u pravom smislu te rijeci.
Od 10 oglasa 5 je bilo za desetke a samo par na kojima si mogao fulati.
Sad se svelo na anu sofiju malu sa stupa i jos par povremenih.
Sad bih mogao nabrojati bar 10 ekstra cura koje su radile protekle decenije ali to bi vrijedilo samo starijima ovdje da osvjeze uspomene.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|